11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSe asteapta sentinta

Se asteapta sentinta

Sentinta in cazul echipelor italiene de fotbal Juventus Torino, AC Milan, Fiorentina si Lazio Roma, care risca sa fie retrogradate sau suspendate dupa implicarea in scandalul legat de meciurile trucate si coruperea arbitrilor, ar putea fi din nou amânata.


Programata initial pentru astazi, decizia judecatorilor s-ar putea amâna pentru mâine sau chiar pentru sâmbata din mai multe cauze, prima fiind volumul mare de materiale care trebuie studiate.


Alta cauza este solicitarea clubului Lazio Roma de a aduce in fata instantei mai multi martori care nu au fost audiati pâna acum, in incercarea de a-si dovedi nevinovatia. Situatia este agravata si de faptul ca avocatii din Italia au intrat in greva de ieri dupa amiaza pâna vineri.


Procurorul Stefano Palazzi a decis trimiterea in justitie a 30 de subiecti inculpati, persoane si cluburi, pentru incalcarea articolelor 1 si/sau 6 din Codul de Justitie sportiva. El a cerut retrogradarea echipei Juventus Torino in divizia a treia si a echipelor AC Milan, Fiorentina si Lazio Roma in liga a doua, precum si depunctarea acestora.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS