13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCristi Popescu si-a inceput cariera de antrenor

Cristi Popescu si-a inceput cariera de antrenor

Organigrama Centrului de copii si juniori a clubului Pandurii Târgu Jiu a suferit câteva modificari fata de sezonul precedent, unul de exceptie având in vedere ca toate grupele s-au calificat la turneele semifinale. Conducerea clubului a renuntat la serviciile antrenorului Nicolae Bacanaru, fiind cooptat in locul acestuia fostul fotbalist Cristi Popescu. De asemenea, Ion Savulea, tehnicianul echipei de juniori A, a fost numit in postul de director adjunct al Centrului de copii si juniori.


Juniorii A, nascuti in anii 1988 si 1989, vor fi pregatiti de Ion Radulescu si Cristi Popescu, seful Centrului de copii si juniori Mihai Stelescu explicând necesitatea celor doi tehnicieni la o singura grupa.


„Avem nevoie de doi antrenori la grupa de juniori mari pentru ca este nevoie de multa individualizare. Când vin jucatori la echipa mare trebuie sa stie sa faca o preluare sau sa dea o pasa“, a spus Stelescu.


Juniorii B (nascuti in 1990) vor fi pregatiti de Constantin Andreuca si Valentin Tâlvescu, juniorii C (nascuti 1993) vor lucra cu Dorian Gugu, iar juniorii D (nascuti 1994) se vor antrena cu Dan Staicu. Gabi Rascol are in subordine grupa 1991, Eugen Padureanu copii nascuti in 1992, iar Mihai Dodoi pe cei nascuti in 1997 si 1998.


Obiectivul Centrului de copii si juniori este acela de a produce jucatori pentru echipa de seniori si sa califice cel putin o echipa la turneul final. In perioada urmatoare, antrenorii vor face selectii la nivel de judet, iar incepând cu 18 iulie vor avea loc selectii si din afara judetului pentru grupele de copii nascuti in 1989 si 1990. Conducerea clubului va investi in aceasta vara 300 de milioane de lei vechi in materiale de pregatire si echipament pentru copii si juniori, bani obtinuti in urma unui program de dezvoltare a echipelor de copii si juniori finantat de UEFA.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS