17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportConducerea promite, Bita spera

Conducerea promite, Bita spera

Antrenorul Primaverii asteapta cu nerabdare sa se stabileasca in ce esalon va evolua echipa sa in sezonul viitor.


Chiar daca Universitatea a „pompat“ destui jucatori la echipa a doua in sezonul precedent, gruparea din Valea Rosie nu a reusit sa se mentina in Divizia C, desi a avut câteva evolutii excelente. Conducerea Stiintei nu s-a resemnat insa cu gândul retrogradarii si asta pentru ca oficialii olteni considera ca echipa trebuie sa evolueze in acelasi esalon, pentru ca juniorii sa fie angrenati intr-o competitie tare, unde pot creste valoric mult mai rapid. Propunându-si acest lucru, oficialii olteni au dat la „spate“ trecutul si cauta sa cumpere un loc pentru a asigura viitorul. Mai mult, pentru ca proiectul este foarte amplu, staff-ul alb-albastru intentioneaza sa pastreze si locul din Divizia D, acolo unde ar urma sa ajunga cele mai tinere „sperante“. Din pacate, situatia „satelitului“ a ramas in continuare confuza, pentru ca diriguitorii clubului nu au reusit sa cada la invoiala cu nici o echipa pâna in prezent, insa acestia afirma ca situatia se va rezolva pâna la sfârsitul saptamânii.


„Nu am reusit inca sa cumparam un loc, dar avem de unde alege si totul depinde de pretentiile financiare. Pâna la sfârsitul saptamânii se va rezolva si aceasta problema. Nu suntem dispusi sa lasam echipa in «D», pentru ca avem nevoie de jucatori care sa creasca valoric mult mai rapid. De aceea trebuie sa evolueze intr-o competitie mai puternica“, a spus Ovidiu Costesin.


Bita: „Sper sa se rezolve problema“


Tehnicianul „satelitului“, care traieste si acum cu povara retrogradarii, spera sa se rezolve o data problema locului din Divizia C, pentru ca a reusit sa formeze un lot competitiv si doreste sa se revanseze. George Bita (foto) a afirmat ca pregatirile au decurs foarte bine in aceasta perioada, drept pentru care saptamâna viitoare doreste sa inceapa testele, intentionând sa parafeze doua partide amicale.


„Nu vreau sa vorbesc despre ce s-a intâmplat in sezonul trecut, pentru ca au fost multi factori care au condus la retrogradarea echipei. Trebuie sa uitam acel «episod» si sa mergem inainte. Sper sa se rezolve problema locului din Divizia C in aceasta saptamâna, pentru ca incertitudinea asta este enervanta. Ar fi pacat sa ramânem in «D» cu lotul care il avem acum. Sunt convins ca vom face o treaba buna in campionat, pentru ca au fost adusi câtiva tineri foarte talentati si ei trebuie sa joace intr-o competitie mai puternica. Daca reusim sa ramânem in «C», sunt convins ca vom face o figura frumoasa si aici ma refer la podium. Avem potential si nu trebuie decât sa-l valorificam“, a spus George Bita. „Suntem in pregatiri, totul decurge foarte bine si vrem sa incepem si partidele de verificare, pentru ca trebuie sa vedem nivelul la care ne aflam. Saptamâna viitoare incercam sa parafam doua amicale, unul miercuri, celalalt sâmbata. Mai ramâne sa vedem ce adversari gasim“, a completat tehnicianul „satelitului“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS