17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCondescu a pus ochii pe Hotel Sport

Condescu a pus ochii pe Hotel Sport

Dupa ce si-a asigurat folosinta gratuita a stadionului „Municipal“, modernizat si intretinut din bani publici, presedintele clubului Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu (foto), incearca sa dea o noua lovitura. Proaspat renovat, Hotelul Sport a devenit tinta lui Condescu, acesta facând demersuri la presedintele ANS, Florian Gheroghe, sa treaca stabilimentul in ograda Primariei Târgu Jiu, actionar la clubul de fotbal. In aceste conditii, fotbalistii ar beneficia de cazare si masa gratuite, contribuabilii urmând sa suporte toate cheltuielile.


Primarul Cârciumaru confirma ca a fost bagat la inaintare de catre Condescu si acum trebuie sa suporte tirul acuzatiilor din partea directorului CS Pandurii, Mihai Prunariu, totodata administratorul Hotelului Sport. „Eu sunt bagat la mijloc intre Condescu si Prunariu. Cu doua zile inainte de a veni Seres in Gorj, m-am trezit cu un telefon de la Condescu care ma ruga sa discut cu presedintele ANS, Florian Gheorghe, despre posibilitatea ca primaria sa preia Hotelul Sport. Primaria fiind actionar la echipa de fotbal si handbal, ei sa nu mai plateasca pentru mâncare si cazare“, a declarat primarul Cârciumaru.


Cârciumaru nu are bani


Presedintele ANS i-a propus lui Cârciumaru sa preia si activitatea clubului sportiv pentru care ar trebui sa scoata din bugetul primariei aproximativ 12 miliarde de lei anual. Edilul-sef nu agreeaza aceste cheltuieli suplimentare si a refuzat sa preia atât hotelul, cât si activitatea clubului CS Pandurii. „Seful ANS, la initiativa lui Condescu, m-a rugat sa preiau hotelul si clubul, insa am refuzat. Primaria nu are bani de cheltuit, nici cu hotelul, nici cu clubul. Ne ajunge câti bani cheltuim cu baza sportiva. Ii mai ajutam cu 30, 40 de milioane cum putem, dar sa preluam activitatea clubului nu putem. Daca se mai insista pe linia asta, eu am propus ca discutia sa fie continuata in trei, Cârciumaru, Prunariu si Gheroghe, sa vedem ce e bine si ce nu e bine. Eu as vrea ca ANS sa zica nu, pentru ca nu-mi convine sa preiau hotelul, deoarece nu ne aduce nici un venit, ci numai bani cheltuiti, dar se insista pe partea cu echipa de fotbal si cea de handbal“, a sustinut Cârciumaru. Veniturile obtinute din activitatea Hotelului Sport sustin 40 la suta din bugetul clubului CS Pandurii Târgu Jiu, care ar ajunge in pragul desfiintarii daca initiativa lui Condescu s-ar materializa. Cum toti banii ajung la fotbal si handbal, sporturile individuale, atletismul sau boxul ar putea disparea, sustine directorul CS Pandurii, Mihai Prunariu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS