3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSuporterii germani se roaga de Klinsmann

Suporterii germani se roaga de Klinsmann

Suporterii nationalei Germaniei isi doresc ca selectionerul Jurgen Klinsmann sa nu paraseasca functia pe care o detine si au creat si un site prin intermediul caruia fanii ii pot adresa mesaje tehnicianului.


Site-ul www.klinsmann-muss-bleiben.de (Klinsmann trebuie sa ramâna), creat de Klinsmann Supporter Klub (KSK), este practic o petitie virtuala. „Noi vrem sa-l convingem pe Klinsmann ca fotbalul german are nevoie de el. Exista o mie de motive pentru care Jurgen ar trebui sa continue, iar noi am scris pe site, pâna in prezent, 87“, a spus unul dintre cei care au pus bazele acestui site.


Un alt fan inflacarat al lui Klinsmann a postat pe site mesajul „Nu vreau sa plece pentru ca ne-a oferit cel mai frumos fotbal din toate timpurile“, in timp ce alt suporter a scris ca „Jurgen Klinsmann a fost singurul care a avut curajul sa preia nationala in 2004 si este la un pas sa o duca pe locul al treilea in lume“.


Fan clubul lui Klinsmann se asteapta sa depaseasca numarul de 175.000 de vizitatori, care au accesat un alt site creat tot de KSK, prin intermediul caruia ii cereau selectionerului sa-l convoace pe mijlocasul Mehmet Scholl la echipa nationala. Aceasta initiativa nu a avut insa succes.


Jurgen Klinsmann, al carui contract cu Federatia Germana (DFB) expira la sfârsitul lunii iulie, a anuntat ca are nevoie de un timp de gândire pentru a lua o decizie. DFB i-a cerut antrenorului sa dea un raspuns pâna pe 16 august, data la care este programat un meci amical al Germaniei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS