14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportEnclava olteneasca si la Câmpina

Enclava olteneasca si la Câmpina

Poiana Câmpina are si pentru acest sezon, ca obiectiv, salvarea de la retrogradare, iar antrenorul Nanu s-a intarit cu jucatori olteni.


Stefan Nanu (foto) a preluat conducerea tehnica a divizionarei B Poiana Câmpina in vara anului trecut, iar prima masura a fost aceea a restructurarii lotului. A pastrat doar trei jucatori dintre cei vechi, alcatuind lotul cu jucatori adusi de el, inclusiv de la Craiova, dar care au fost obligati sa accepte contracte mici si foarte mici din cauza austeritatii bugetului clubului, 1.500 – 2.500 de dolari pentru tot sezonul! Dintr-o echipa care parea in editia trecuta, 2005/2006, sortita retrogradarii, Nanu a reusit s-o salveze, fiind surpriza placuta a seriei a II-a. A terminat campionatul cu 45 de puncte, 0 la „adevar“ si golaveraj pozitiv.


Nanu va juca si in acest sezon


In editia trecuta a campionatului, Stefan Nanu a si jucat, demonstrând in teren ca are, pe lânga mentalitatea de invingator, si o pregatire fizica precum in tineretea sa fotbalistica. „Si in acest sezon voi continua sa joc, pot s-o fac fara probleme. Cine ma cunoaste, cine-mi cunoaste calitatile fotbalistice si ambitia nu este surprins de faptul ca voi fi si pe teren“, a spus antrenorul-jucator Fane Nanu. El il are secund pe Opanschi. Pregatirile pentru sezonul acesta au demarat de saptamâna trecuta, lotul suferind unele modificari, dar enclava olteneasca nu a disparut. Nanu a afirmat: „Pe unde ma voi duce, voi lua olteni pe lânga mine. De ce? O echipa de fotbal fara olteni nu este competitiva! Din oltenii folositi in sezonul trecut, l-am pastrat doar pe Ticlea, dar m-am intarit cu alti olteni in care imi pun mari sperante. Este vorba de Mieila, un jucator cu experienta, fost la Minerul Motru, Laurentiu Boroiban, ultima oara la Armata Craiova, si Paul Irimescu, fost la «GP» Craiova si liber de contract acum, toti acestia aflându-se deja la Câmpina. Mai am in vedere un jucator de la o echipa doljeana de Divizia D, Bailesti, Zaharia, pe care l-am si testat intr-un meci de verificare. Este un mijlocas bun, ne-a placut si presedintelui Chitu, si mie, dar trebuie sa-l mai vedem in câteva partide de verificare. Lotul nu este inca definitivat, sper sa aduc si alti jucatori. Dupa campionatul trecut, mi-au plecat câtiva fotbalisti pe care i-am avut la Poiana Câmpina sub forma de imprumut de la alte cluburi, dar care ar vrea sa revina la Poiana. Incerc sa-i aduc inapoi, ei vor sa vina lânga mine, aici, la Câmpina“. In privinta obiectivului echipei, olteanul de la Câmpina a spus ca este acelasi din sezonul trecut: salvarea de la retrogradare si alcatuirea unei echipe competitive.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS