12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBatistuta vrea sa antreneze Argentina

Batistuta vrea sa antreneze Argentina

Fostul atacant argentinian Gabriel Batistuta a spus ca si-ar dori sa conduca selectionata nationala, alaturându-se astfel celorlalti pretendenti la postul lasat liber de Jose Pekerman, care a demisionat in urma eliminarii Argentinei in sferturile de finala ale CM 2006.


„Intotdeauna am spus ca nu vreau sa fiu antrenor, insa echipa Argentinei este ceva cu totul special. Ar fi o mare onoare pentru mine daca as fi numit antrenorul «pumelor». Este ceva ce nu poti refuza. Si tocmai de aceea voi accepta, daca mi se va propune“, a spus Batistuta.


Fost golgheter in prima liga italiana cu AC Fiorentina, in 1995, Batistuta, care are 37 de ani, a adaugat ca si-ar dori ca Jose Pekerman sa ramâna la conducerea echipei.


Presedintele Federatiei Argentiniene de Fotbal, Julio Grondona, a recunoscut ca Pekerman ar putea sa conteze pe sprijinul popular si ca va avea o discutie cu el in acest sens, imediat ce va reveni din Germania, saptamâna viitoare.


Candidatura lui Batistuta se adauga celor ale legendarului Diego Maradona si antrenorului clubului mexican Toluca, Americo Gallego.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS