6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGuso, ti se pregateste ceva?

Guso, ti se pregateste ceva?

Pe lânga portarul bosniac, oficialii Pandurilor au mai purtat discutii cu alti jucatori si asteapta cadoul de la FRF.


Cu toate ca presedintele pandurilor, Marin Condescu, a declarat ca s-a inteles cu fratii Penescu, dar si cu Guso pentru un transfer la Târgu Jiu, goal-keeper-ul bosniac a declarat ca nu crede ca aceasta mutare va reusi.


„Din câte stiu eu, cele doua cluburi nu s-au inteles, iar antrenorul Gianini ma vrea la FC Arges. Am vorbit cu el si mi-a zis ca ramân, ca vrea sa aiba un concurent pentru Vintila. Eu ma pregatesc in aceste zile cu FC Arges la Sinaia si cred ca sunt sanse foarte mici sa ajung la Pandurii“, a declarat Guso, care era mai interesat de Craiova, intrebând ce se mai intâmpla pe la Universitatea.


Cu toate acestea, Condescu a dat asigurari ca Guso va ajunge la Pandurii, iar ceea ce nu stie portarul bosniac este ca pitestenii asteapta sa se concretizeze negocierile cu un nou portar, vorbindu-se tot mai insistent de Stancioiu, ultima data la Sportul Studentesc.


Presedintele gorjenilor a dezvaluit ca Guso va avea acelasi contract indiferent de esalonul in care vor juca „pandurii“, diferenta urmând sa se faca la prime.


Oficialii de la Târgu Jiu inca mai spera intr-un cadou din partea FRF, fiind aproape convinsi ca una dintre echipele cu probleme, FC National, Jiul sau Sportul nu vor primi licenta. In afara numelor vehiculate pâna acum, la Pandurii vor ajunge cel târziu luni doi jucatori straini, un ungur, Tibor Zaba (mijlocas, 28 de ani) si un sârb, Nemanya Vidakovic (atacant, 21 de ani).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS