17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportPatriciu, departe de Stiinta

Patriciu, departe de Stiinta

Prin intermediul Departamentului de Comunicare al Rompetrol, omul de afaceri bucurestean a negat si el ca ar fi interesat de echipa -fanion a Baniei.


In incercarea de a deslusi itele acestei povesti, am sunat-o pe Roxana Sava, din, cadrul Departamentului de Comunicare al Rompetrol.


Foarte amabila, acesta ne-a spus: „Au mai fost astfel de zvonuri acum o luna, dar din câte stiu eu nu suntem interesati sa preluam Universitatea. Dar poate de acum o luna s-au mai schimbat lucrurile. Eu nu sunt in birou, am coborât sa-mi iau ceva de mâncare, insa reveniti cu un telefon si o sa obtineti un punct de vedere de la domnul Patriciu“.


Intre timp, angajata Departamentului de Comunicare al Rompetrol si-a amintiti, ca Dinu Patriciu nici macar nu este in tara. „Dinu nu raspunde pentru ca este plecat din tara. Nu stiu unde este, stiu doar ca ajunge mâine (azi – n.r.) in România, dar mi-a transmis sa va spun ca nu este interesat de Universitatea Craiova si de nici o alta echipa de fotbal“.


Mititelu: „Articolul este comandat!“


Finantatorul Universitatii a comentat astfel: „Articolul la care va referiti este scris la comanda si nu are absolut nici o legatura cu realitatea. Comanda cui? Aria este foarte larga, asa ca… Va dau cuvântul de onoare ca este o aberatie, nu vad de ce s-o publicati si voi. Sunteti un ziar care nu cred ca puteti da curs unor asemenea zvonuri nenorocite“.


Zvon din anturajul lui Staicu?


Colegii de la departamentul sport al cotidianului Cuvântul Libertatii, cei care au scris ieri despre acest subiect, pretind ca investigatia lor este bazata pe realitati.


„Nu putem dezvalui sursa informatiilor, este confidentiala. Asa cum am precizat in text, este insa vorba de o persoana din anturajul actualului presedinte al SIF Oltenia, Dinel Staicu, si care are credibilitate. Nu am inventat subiectul, iar unul dintre oamenii din conducerea clubului oltean a confirmat“, au afirmat ieri Constantin Radu si Silviu Ghita, autorii articolului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS