16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportEnglezii nu stiu sa piarda

Englezii nu stiu sa piarda

Eriksson si Cristiano Ronaldo au fost gasiti „vinovati“ pentru eliminarea nationalei Albionului de la Cupa Mondiala 2006.


Este clar! Vestitul fair-play britanic este doar o vorba in vânt. Prin atitudinea pe care au avut-o dupa ce nationala Albionului a fost eliminata de la Cupa Mondiala, englezii au demonstrat ca nu stiu sa piarda. Presa britanica s-a pus cu „tunurile“ pe fostul selectioner Sven Goran Eriksson, suedezul fiind acuzat ca a câstigat prea multi bani pentru rezultatele obtinute. Ziaristii englezi nu s-au atins insa nici macar cu un deget de Wayne Rooney, care prin eliminarea sa din „sfertul“ cu Portugalia, pentru un fault miselesc asupra lui Carvalho, a contribuit decisiv la infrângerea formatiei sale. Mai mult chiar, colericul Rooney si-a permis sa-l ameninte pe colegul sau de la Manchester United, Cristiano Ronaldo, folosind un limbaj murdar, specific „baietilor de baieti“ din cartierele rau-famate.


Eriksson, luat la bani marunti


Tabloidul The Sun s-a apucat sa calculeze câti bani a cheltuit Federatia Engleza de Fotbal cu Sven Goran Eriksson, facând raportul intre salariul tehnicianului si punctele câstigate de nationala Albionului.


„Lui Eriksson i-au fost satisfacute toate mofturile. Nu i-a ajuns primul contract. A reusit sa profite de orbii de la federatie, care l-au si recompensat pentru tradare, marindu-i salariul când au auzit ca trateaza cu Chelsea. Si cui? Celui care a luat in Germania mai multi portari decât atacanti valizi!“, a notat The Sun.


Tabloidul britanic a scris ca Eriksson a fost platit la fiecare mare succes cu un milion de euro. Dar daca se iau in consideratie doar meciurile cu adevarat importante, suedezul a bagat in buzunar 1,5 milioane pentru fiecare victorie. Aceasta suma creste foarte mult daca se retin doar triumfurile reusite la Europene si Mondiale: 5,3 milioane de euro!


Rooney: „Ii rup capul lui Ronaldo!“


Atacantul cu fata de bautor de bere, Wayne Rooney, este hotarât sa-i aplice o corectie fizica portughezului Cristiano Ronaldo de indata ce il va zari la reunirea lotului lui Manchester United. Având apucaturi de huligan englez, Rooney a vrut sa-l bata pe Ronaldo imediat cum s-a terminat meciul Anglia – Portugalia, insa a fost oprit de coechipierii sai. „Il fac bucati! Ii rup capul!“, a promis Rooney.


Cristiano Ronaldo si-a pastrat calmul si a spus ca nu intelege furia coechipierului sau de la Manchester United. „Nu imi pare rau pentru el. Este un moment in care trebuie sa ma bucur de performanta echipei mele. Oricum, Wayne nu a primit cartonasul rosu din cauza mea, nu sunt eu cel care a comis un fault urât“, a spus Cristiano Ronaldo.


Pentru faultul asupra lui Carvalho, FIFA asteapta scuze oficiale din partea lui Rooney. In cazul in care nu isi va cere scuze, atacantul englez ar putea fi suspendat cel putin cinci etape.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU