11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024

Ganea, la Dinamo

Pentru noul sezon competitional, dinamovistii au facut prima mutare importanta pe piata transferurilor, aducându-l la echipa pe atacantul Ionel Ganea. Ultima data in liga secunda engleza la Wolverhampton, grupare cu care si-a reziliat contractul din cauza unor conflicte cu managerul Glen Hoddle, „Ganezul“ va semna cu Dinamo un contract pe doua sezoane, cu optiune de prelungire pentru inca un an.


Fostul international revine astfel in campionatul intern dupa o pauza de sapte ani, el având la activ 167 de meciuri in Divizia A, la FC Brasov, Universitatea Craiova, Gloria Bistrita si Rapid, inscriind, in total, 61 de goluri. A câstigat titlul de campion cu Rapid, in editia 1998 – 1999, sezon in care a devenit si golgheterul României, cu 28 de reusite.


Atacantul nascut la Fagaras a mai evoluat in Bundesliga, la VfB Stuttgart (1999 – 2003), si in prima liga din Turcia, la Bursaspor (tur 2003 – 2004), el având si 43 de meciuri in echipa nationala, pentru care a marcat 18 goluri.


Totodata, „câinii rosii“ mai negociaza si cu jucatorul de banda stânga al Farului Constanta, Cosmin Pascovici, care are sanse mari sa ajunga in Stefan cel Mare, urmând ca astazi sa finalizeze si transferul mijlocasului sârb Sreten Stanici, ultima data la Poli Timisoara.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU