27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDictatura continua

Dictatura continua

Nici nu au reluat bine pregatirile pentru sezonul viitor si amenzile au inceput sa apara in rândul fotbalistilor olteni, deoarece conducerea Universitatii vrea sa mentina tacerea cu orice pret.


De când a preluat Universitatea, Adrian Mititelu a stabilit o serie de reguli ciudate, cea mai aberanta fiind instaurarea tacerii in rândul fotbalistilor, si asta pentru ca nu trebuie sa vorbeasca decât cu un anumit ziar local. Chestionat, in vara, in legatura cu acest silenzio stampa, finantatorul Stiintei a spus urmatoarele: „Acum sunt anonimi si nu au voie sa vorbeasca, pentru ca joaca in «B». Când vor intra in «A», lucrurile vor sta altfel, vor avea voie orice“. Si lucrurile au decurs foarte bine pentru echipa, insa Mititelu a „uitat“ de promisiunea facuta, linistea pastrându-se si dupa atingerea obiectivului.


„Sa câstige câteva meciuri, sa stam linistiti cu totii si vor vorbi“, a spus ieri patronul gruparii alb-albastre. Trebuie mentionat ca in contractul fiecarui jucator este stipulat un articol, conform caruia nu au voie sa discute cu reprezentantii mass-media fara acceptul clubului, in caz contrar amenzile sunt usturatoare.


De altfel, lista celor care au fost avertizati financiar a fost destul de mare in sezonul precedent, Alex Piturca, Daniel Orac, Razvan Fritea si Catalin Craciunescu sunt doar câtiva dintre jucatorii amendati. Nici oficialii nu au scapat neobservati când au calcat pe „bec“, atât Nicu Dolea, cât Adrian Popa fiind pusi pe liber dupa ce au sfidat regulamentul de ordine interioara.


Salih, vesnic ciuntit la salariu


Fiind un tip dificil, Salih Jaber a avut mai multe „meciuri“ cu oficialii olteni, decât in tricoul Universitatii, din majoritatea pierzând categoric la „masa verde“. Atacantul irakian este liderul echipei la capitolul amenzi primite, pe lânga faptul ca a fost exclus din lot de nenumarate ori, ultima vizita la casierie fiind chiar ieri. Marti dimineata, la Policlinica Sportiva, Salih a avut tupeul sa discute cu reprezentantii mass-media si sa afirme ca nu si-a primit o parte din banii de anul trecut, aproximativ 22.000 de dolari. Este vorba despre ultima perioada, in care „Bomberman“ nu a jucat deloc pentru ca fusese exclus din lot pe motiv ca nu-si retragea memoriul de la Comisia pentru Statutul Jucatorului, litigiul fiind legat tot de bani.


Mititelu „clarifica“ situatia


Aparitia informatiei in GdS l-a iritat foarte tare pe Adrian Mititelu, care a simtit nevoia sa-si exprime punctul de vedere. Desi contractul este un act care nu poate fi rastalmacit, patronul Stiintei a negat ca ar avea vreo restanta fata de Salih, pentru ca acesta nu a jucat si nu are de ce sa-l plateasca. In plus, suma este exagerata, pentru ca datoria reala este de 16.100 de dolari, deci de 22.000 de dolari nu poate fi vorba, probabil, decât de penalizari.


„Baiatul asta are probleme cu capul. De unde am sa-i dau 22.000 de dolari daca el nu a jucat? Si nici nu sunt atâtia bani, pentru ca este vorba de 16.100. Ne-am judecat pâna acum la FRF de m-am saturat. Am câstigat, iar el a facut recurs, pentru ca e incapatânat si nu vrea sa inteleaga. Se uita in gura lui Aksam Kadour (impresarul jucatorului – n.r.), in loc sa joace fotbal. Toata ziua da declaratii ca am sa-i dau bani, ca altfel pleaca. Lasa ca ii iau iar din bani, sa vezi ce cuminte se face“, a spus Mititelu.


Cu Aksam, la judecata


Finantatorul Stiintei nu a uitat nici de litigiul cu Aksam Kadour, declarat persona non grata la Universitatea dupa ce a dezvaluit in presa multe lucruri care i se intâmplau lui Salih Jaber. Adrian Mititelu a afirmat ca va continua lupta cu impresarul si pe cale civila, astazi urmând sa depuna dosarul la Judecatoria Craiova, sa se clarifice o data situatia in privinta celor 25.000 de dolari, imprumutati de Aksam anul trecut.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS