13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUltima sansa pentru ivorieni

Ultima sansa pentru ivorieni

Dupa victoria olandezilor din primul meci, 1-0 cu Serbia, Victor Piturca a afirmat ca „daca Olanda ar fi jucat si cu România asa cum a facut-o cu Serbia, nu ne-ar fi batut de doua ori“. Intotdeauna primul meci din grupa, ca acesta Olanda – Serbia, este mai greu, dar vedetele lui Van Basten au jucat bine si au câstigat. „Olanda a fost putin dezechilibrata“, a spus Van Basten dupa victorie, uitând sa spuna ca, de fapt, aceasta dezechilibrare s-a datorat Serbiei. Asta-seara, la Stuttgart, „batavii“ dau piept cu Drogba si ceilalti africani din lotul francezului Michel, iar meciul nu poate fi decât interesant, cu toate ca ivorienii au demonstrat in partida cu Argentina ca sunt o echipa fara experienta. Daca vor pierde si astazi, ei vor face cale intoarsa acasa. In consecinta, este de asteptat ca sa-si vânda scump pielea, selectionerul Michel fiind destul de optimist. „Pastram in continuare sanse de calificare“, a afirmat dupa infrângerea cu Argentina.


De fapt, in acest meci, cu urmasii lui Maradona, ivorienii n-au fost complexati de numele adversarului, n-au fost nici ridicoli, asa ca „portocala mecanica“ va avea astazi de luptat cu fortareata lui Michel. Punctul slab al ivorienilor pare a fi apararea.


In lotul Olandei, singurele probleme sunt legate de starea de sanatate a portarului Van der Sar, care a acuzat unele probleme musculare, si a mijlocasului Bommel, probleme la genunchi. La antrenamentul de miercuri seara, vedeta Drogba a suferit o usoara accidentare, dar prezenta sa in meciul de astazi nu este pusa sub semnul intrebarii. Totodata, Fae a fost recuperat, mijlocasul lui Nantes nefiind valid in meciul cu Argentina.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS