12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSalih vrea pace cu Universitatea

Salih vrea pace cu Universitatea

Ramas fara viza, atacantul Salih Jaber a fost nevoit sa plece in Irak, de unde s-a intors cu acte in regula, dar si decis sa evolueze pentru Universitatea in Divizia A. „Problemele care au aparut nu au fost din vina mea, ci a clubului. Si au fost de natura administrativa, nu sportiva. Vreau ca ele sa se rezolve cât mai repede pentru a-mi câstiga un loc in echipa. Si eu am participat la aceasta promovare“, a spus Salih, care si-a manifestat dorinta de a face o figura frumoasa cu Universitatea in prima liga: „Nu vreau ca revenirea in Divizia A sa fie doar asa de dragul de a fi promovat, ci pentru a face performanta. Mi-as dori sa participam intr-o cupa europeana“.


Fotbalistul irakian a mai precizat ca s-a simtit discriminat la Universitatea, dar in prezent nu mai este suparat pe nimeni. „Am simtit ca jucatorii nu vor sa ma ajute, mai ales la meciurile cu Dunarea Giurgiu si Inter Gaz, când nu imi dadeau nici o pasa cum trebuie. Am vorbit cu Stinga, mi-a promis ca rezolva, dar nu a miscat nici un deget. Apoi, la meciul de la Caracal, am fost anuntat titular, dupa care mi s-a spus ca nu mai sunt nici macar rezerva. Au motivat ca le este frica sa ma bage in teren, ca stiu ca sunt suparat si poate fac in asa fel incât echipa sa piarda. Acum insa nu mai am cu nimeni nimic, am sters totul cu buretele. Echipa a promovat si acesta este lucrul cel mai important“, a adaugat Salih.


„Suporterii lui Dinamo ma vor cunoaste“


Irakianul a tinut sa transmita si un mesaj suporterilor lui Dinamo: „Am vrut sa vin la ultima partida a Universitatii, dar nu am primit viza in timp util. Am inteles ca au existat unele incidente intre suporteri. Cred ca daca eram la meci galeria lui Dinamo nu mai facea ce a facut. Ma duceam la ei si le spuneam ca daca nu se potolesc poate sar cu totii in aer. Cred ca, numai sa fi auzit ca sunt irakian si la noi exista alt mod de a rezolva astfel de situatii, plecau cu totii. Cu prima ocazie insa ma vor cunoaste. Fie pe teren, fie in afara lui“.


Salih Jaber s-a pregatit de unul singur in tara natala, dar a jucat si la doua turnee amicale, facând parte dintr-o selectionata a „stranierilor“, iar in prezent se antreneaza in Banie, urmând sa se prezinte luni, la reunirea lotului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

7 COMENTARII