3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCalificare fara glorie

Calificare fara glorie

Grupa B


Anglia – Trinidad Tobago 2-0


Stadion „Frankenstadion“, Nürnberg, spectatori: 37.000.


Au marcat: Crouch ‘83, Gerrard ‘90+1.


Anglia: Robinson – Carragher (‘58, Lennon), Rio Ferdinand, Terry, Ashley Cole – Beckham, Lampard, Gerrard, Joe Cole (‘75, Downing) – Owen (‘58, Rooney), Crouch. Antrenor: Sven Goran Eriksson.


Trinidad Tobago: Hislop – Gray, Lawrence, Sancho, K. Jones (‘70, Glen) – Birchall, Edwards, Theobald (‘85, Wise), J. Stern, Whitley – Yorke. Antrenor: Leo Beenhakker.


Cartonase galbene: Lampard / Theobald, Whitley, K. Jones, Hislop, Gray.


A arbitrat: Toru Kamikawa (Japonia).


Anglia a trecut prin mari emotii pâna sa obtina victoria in fata exoticilor fotbalisti din Insulele Caraibe, care, 83 de minute, au facut un meci istoric. Nu numai ca au tinut in sah vedetele lui Eriksson, dar au avut si câteva sanse mari sa inscrie primul lor gol la un turneu final. Elevii lui Beenhakker au adoptat aceeasi tactica defensiva ca in disputa cu Suedia, iar englezilor nu le-a convenit deloc situatia. Ploaia de centrari din careul lui Hislop nu a avut nici un rezultat in prima repriza, Owen si Crouch fiind din nou neinspirati. Primul nu a putut marca nici din cinci metri, la o minge respinsa in fata de Hislop (‘8), al doilea având o executie defectuoasa, cu tibia, singur cu portarul (‘43). In schimb, Terry s-a intins serios sa respinga o minge pe care scria gol. La reluare, atacurile englezilor au devenit tot mai precipitate, iar caraibienii au fost la un pas sa dea marea lovitura pe contraatac. In lupta a fost aruncat si Rooney, dar degeaba. Lampard nu l-a putut invinge pe Hislop nici din zece metri (‘77), insa, pâna la urma, apararea din T&T a cedat la o centrare a lui Beckham, fructificata de inaltul Crouch. Linistea a fost adusa de Gerrard, cu un sut din marginea careului, iar Anglia a mers in optimi fara sa impresioneze.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS