9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportArgentina, la un pas de optimi

Argentina, la un pas de optimi

Pe „Arena AufSchalke“ din Gelsenkirchen se va juca astazi, de la ora 16.00, cel de-al treilea meci al Grupei C, Argentina – Serbia. Inaintea acestei partide, starea de spirit din cele doua loturi este diferita, sud-americanii fiind optimisti in privinta calificarii in optimi, dupa ce in primul meci au invins Coasta de Fildes, cu 2-1, in timp ce sârbii, care au pierdut, cu 0-1, intâlnirea cu Olanda, sunt sub presiunea unei eliminari premature.


Jose Pekerman, selectionerul reprezentativei de fotbal a Argentinei, a spus ca elevii sai abordeaza relaxati disputa cu Serbia, fiind la adapostul celor trei puncte pe care le-au obtinut in meciul de debut la Cupa Mondiala, 2-1 cu Coasta de Fildes.


„Victoria din partida cu Coasta de Fildes ne-a dat incredere. Cele trei puncte pe care le-am obtinut ne-au scutit de presiune pentru urmatoarele doua intâlniri. In perspectiva partidei cu Serbia, mai avem inca mici probleme la relatiile de joc, dar lucurile vor fi puse la punct inaintea inceperii confruntarii“, a spus Pekerman.


Selectionerul argentinian l-ar putea utiliza in partida de astazi pe mijlocasul Lionel Messi, care s-a refacut dupa o accidentare si este nerabdator sa debuteze la turneul final.


Serbia-Muntenegru va avea o misiune dificila in meciul cu Argentina, mai ales ca unul dintre titularii echipei pregatite de Ilija Petkovic, fundasul Nemanja Vidic, este indisponibil. De fapt, Vidic a spus „adio“ Cupei Mondiale, fundasul legitimat la Manchester United suferind o accidentare grava la ligamentele genunchiului drept, in timpul unui antrenament. Aparatorul sârb nu va mai putea fi recuperat in timp util pentru a mai evolua pentru formatia pregatita de Ilija Petkovic in Germania.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS