18.4 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportParaguay vrea sa strice planurile Angliei

Paraguay vrea sa strice planurile Angliei

Primul meci din Grupa B, Anglia – Paraguay, se va juca astazi, la Frankfurt. Conform „calculelor hârtiei“, Anglia si Suedia sunt favoritele acestei grupe pentru calificare in optimi, insa sud-americanii spera sa produca surpriza si sa ia locul uneia dintre cele doua formatii in urmatoarea faza a Cupei Mondiale.


Vedetele lui Ruiz joaca in Europa


Antrenorul echipei Paraguayului, Anibal Ruiz, sustine ca are jucatori foarte valorosi, care pot infrânge Anglia in meciul de astazi. Ruiz se bazeaza pe fundasul Toledo (Real Zaragoza), pe mijlocasii Acuna (Deportivo La Coruna) si Paredes (Reggina), precum si pe Roque Santa Cruz, atacantul lui Bayern München.


Tehnicianul sud-american nu-l va putea utiliza insa la acest turneu final pe atacantul Jose Cardozo, care a fost inlocuit, joi, in lotul nationalei, de Dante Lopez, jucator legitimat in Italia, la Genoa. Cardozo, fotbalist emblematic al Paraguayului, a suferit marti o accidentare la gamba piciorului stâng si nu va putea evolua la Campionatul Mondial din Germania. Inlocuitorul sau, Dante Lopez, are o misiune dificila de indeplinit, cel pe care l-a inlocuit fiind atacantul titular al sud-americanilor la ultimele doua editii ale Campionatului Mondial.


Englezii vizeaza trofeul


Britanicilor nu le pasa de aspiratiile jucatorilor din Paraguay, Steven Gerrard, mijlocasul formatiei FC Liverpool, sustinând ca echipa pregatita de Sven Goran Eriksson va triumfa in toate cele trei meciuri din grupa si, in cele din urma, va câstiga trofeul.


„Participarea la acest Campionat Mondial este cea mai mare realizare pentru cariera mea. Am avut norocul sa obtin multe succese de când sunt fotbalist profesionist, dar am 26 de ani si am ocazia acum sa câstig Cupa Mondiala. Nu stiu daca ma voi mai intâlni cu aceasta oportunitate peste patru ani si vreau sa ma intorc in Anglia, in iulie, cu o medalie de campion. Sunt convins ca Anglia este capabila sa câstige trofeul“, a spus Gerrard, care nu va putea evolua la intreaga sa capacitate, acuzând in ultimele zile dureri la spate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS