10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Fara mila!

In grupa C, care este cea mai echilibrata de la actuala editie a Cupei Mondiale, se vor infrunta in aceasta seara, la Hamburg, selectionatele Argentinei si Coastei de Fildes.


La distanta de doua decenii de la ultimul titlu mondial, Argentina vrea sa dea lovitura la turneul final din Germania. Are si cu ce: Ayala, Sorin, Cambiasso, Riquelme, Aimar, Golzalez, Saviola si Crespo sunt jucatorii cu care selectionerul Jose Pakerman incearca sa scrie istorie in Germania. Bookmakerii nu exclud un parcurs foarte bun al Argentinei la acest turneu final, insa iau in considerare si o eliminare prematura, inca din faza grupelor.


Desi este debutanta la Cupa Mondiala si are in grupa numai adversare de calibru, selectionata Coastei de Fildes are sanse destul de mari sa acceada in fazele eliminatorii. Având un antrenor de calibru, francezul Henri Michel, si o pleiada de jucatori care valoreaza, impreuna, sute de milioane de dolari, reprezentativa „elefantilor“ s-a calificat la acest turneu final dupa ce a câstigat grupa preliminara, unde le-a avut ca adversare, printre altele, pe Camerun si Egipt. Jucatori ca Eboue, Kolo Toure (ambi de la Arsenal Londra), Meite (Olympique Marseille), Yaya Toure (Olympiacos Pireu), Bonaventure Kalou (PSG) sau Didier Drogba (Chelsea Londra) pot provoca frisoane oricarui adversar. Având la dispozitie asemenea jucatori de valoare, lui Henri Michel nu-i ramâne decât sa-i faca pe toti sa cânte dupa aceeasi partitura, iar succesele nu vor intârzia sa apara.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS