5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFRF prelungeste agonia salvarii gorjenilor

FRF prelungeste agonia salvarii gorjenilor

Pandurii Târgu Jiu trebuie sa astepte pâna la sfârsitul lunii iunie pentru a afla daca ramâne in Divizia B sau revine in primul esalon. Daca din punct de vedere sportiv, clubul lui Condescu este retrogradat, din punct de vedere administrativ mai sunt portite pentru mentinerea in prima liga. Comisia de licentiere din cadrul FRF a decis ieri sa acorde un nou termen cluburilor FC National, Jiul Petrosani si Sportul Studentesc pentru a depune inscrisuri la dosarul de licentiere care sa convinga membrii comisiei ca merita sa primeasca licenta pentru primul esalon.


Seful Directiei de Licentiere din cadrul FRF, Viorel Duru, este dispus sa puna piciorul in prag si sa ia o masura fara precedent in fotbalul românesc, retrogradarea unor cluburi din cauze administrative.


„Daca vorbim de retragerea licentelor propusa de mine pentru cele trei cluburi de Divizia A, Jiul, FC National si Sportul Studentesc, Comisia de prima instanta a acordat un nou termen pentru 19 iunie, pentru a aduce noi inscrisuri lamuritoare. Hotarârea poate fi atacata cu apel conform procedurii, pentru ca acum este pe instanta de fond“, a mentionat Duru.


Duru cere rabdare gorjenilor


Acesta cere rabdare suporterilor echipei Pandurii, iar membrilor Comisiei de licentiere sa se rupa de trecut si sa nu mai tolereze neregulile administrative din cadrul cluburilor.


„Nimic nu este pierdut. Din punct de vedere sportiv v-ati luat adio de la Divizia A, dar, din punct de vedere administrativ, mai trageti speranta sa ramâneti in A. Si in urma cu doi ani si in urma cu un an am prevenit cluburile ca o sa ajungem la aceste decizii radicale. Comisiile de licentiere si apel sunt independente, responsabile, poate ca totusi se va face si aceasta atât de dorita rupere de trecut. De ce nu? Eu doar propun retragerea licentei, dar decizia nu-mi apartine. Totul depinde de documentele prezentate de cluburi si de evaluarea facuta de comisie. Nu trebuie sa disperati, ci sa aveti rabdare“, le-a transmis Duru iubitorilor fotbalului din Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU