15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDresati-i sa taca!

Dresati-i sa taca!

Alb-albastrii au datoria morala sa ingenuncheze „câinii“, dându-le brânci spre Divizia C, razbunând in acest fel trecutul intunecat.


Când spui Dinamo, iti aduci aduci aminte de toate „datoriile“, si asta pentru ca nu poti sterge cu buretele anii in care plecai capul si evitai sa faci anumite afirmatii si sa te revolti. Când spui Dinamo, devii nervos si gândul tau zboara la ordinele primite, la jucatorii luati cu forta si, mai ales, la punctele cedate de-a lungul anilor pentru ca erai prea mic. Sa te fi impotrivit… n-avea rost sa incerci. Oricum pierdeai. Si totusi, Universitatea obisnuia sa nu se conformeze de fiecare data, pentru ca orgoliul era prea mare si merita orice sacrificiu. De aceea oltenii sunt cei mai fierbinti.


Din pacate, nenorocirea s-a produs si acum nu ai posibilitatea sa te infrunti cu adevarata Dinamo, pentru ca ei sunt in „A“, unde vom fi si noi la anul, asa ca, deocamdata, trebuie sa te multumesti cu mai putin, mai precis cu „satelitul“. Tot „câinii rosii“ isi spun, dar sunt putin mai decolorati. Oricum, merita sa te „sacrifici“ sa dai ultimul brânci si sa strigi „mars“, pentru ca satisfactia este aceeasi, tinând cont de faptul ca alb-(si mai putin) rosii sunt ca si dusi in Divizia C.


In plus, o victorie in fata bucurestenilor este binevenita oricând, dar mai ales in momentul de fata, când trebuie sa-ti dovedesti clasa.


Stinga face ultimele retusuri


Din dorinta de a incheia acest sezon cu victorie, Ovidiu Stinga a prescris elevilor sai numai exercitii tehnico-tactice in timpul antrenamentului sustinut ieri, de la ora 11.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“. Spre deosebire de sedintele precedente, lotul Universitatii a fost mai putin numeros, antrenorul craiovean trimitându-si „sperantele“, pentru o zi, la Târgu Jiu, unde juniorii au fost antrenati intr-un joc de campionat.


Astazi, de la ora 11.00, alb-albastrii vor sustine ultima „lectie“ inaintea partidei cu Dinamo II, dar si din acest sezon competitional, Ciuca si compania urmând sa intre in vacanta imediat dupa fluierul de final al centralului Ludovic Uihely. Tot astazi este programata si deplasarea spre Capitala, oltenii urmând sa innopteze la hotel „Crystal Palace“ din Bucuresti, patronat de presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir. Din delegatia alb-albastra va lipsi cu siguranta Michael Baird, care, din pricina faptului ca este suspendat pentru cumul de cartonase galbene, va intra mai devreme in vacanta. De altfel, atacantul australian va parasi Bania o data cu colegii sai de echipa, Baird urmând sa viziteze mai multe tari europene in perioada imediat urmatoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII