5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAdio, dar ramân cu tine

Adio, dar ramân cu tine

Mijlocasul craiovean a rupt intelegerea cu gruparea alb-albastra din pricina certurilor repetate avute cu Ovidiu Stinga, dar se va pregati in continuare cu echipa „satelit“.


Revenit in retur dupa o dubla fractura de tibie si peroneu, suferita in Divizia A in meciul retur cu Rapid, Laurentiu Preda a debutat in Divizia B cu gol impotriva „satelitului“ aceleiasi grupari. Pofta de joc a continuat, insa, pe parcurs, evolutiile sale au cunoscut regresul, pe fondul pregatirii fizice, intrând in dizgratia lui Ovidiu Stinga.


Dupa mai multe meciuri sterse, la care s-au adaugat si câteva controverse cu antrenorul Universitatii, mijlocasul de banda stânga a fost trimis la echipa a doua, in speranta ca se va reabilita.


Acest lucru nu s-a intâmplat si, la sfârsitul unui joc sustinut de „satelit“ pe terenul din Valea Rosie, Preda a atras atentia lui Adrian Mititelu, care i-a transmis, prin George Bita, sa inceapa sa-si caute echipa, pentru ca la Craiova nu mai are loc.


Preda a completat totusi lotul divizionarei C, dar nu a mai evoluat de atunci, „divortul“ fiind iminent. Ruptura s-a produs abia ieri, când ambele parti au convenit sa-si vada fiecare de drumul sau.


„Am reziliat contractul cu Universitatea. Imi pare rau, dar nu puteam continua in felul acesta. Voi continua sa ma pregatesc cu echipa a doua si sper sa-mi gasesc cât mai rapid un angajament. Momentan nu am oferte, pentru ca am fost mai mult accidentat anul acesta, iar când am revenit am ajuns la «satelit». Timpul o sa rezolve toate problemele“, a spus Preda.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS