17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHingis nu se gândeste la trofeu

Hingis nu se gândeste la trofeu

Jucatoarea elvetiana nu-si face iluzii ca ar putea câstiga turneul, singurul de Grand Slam care ii lipseste.


La prima aparitie dupa cinci ani la Roland Garros, elvetianca Martina Hingis a invins-o clar in primul tur, cu 6-2, 6-2, pe americanca Lisa Raymond, dar nu-si face iluzii ca ar putea câstiga turneul, singurul de Grand Slam care ii lipseste.


In ultimele ei cinci aparitii la Roland Garros, Hingis a jucat doua finale si trei semifinale. In pofida succesului de la Roma, primul ei titlu de la revenirea pe teren, elvetianca nu se vede triumfând in acest an. „Este bine sa avansezi in turnee, mai ales de Grand Slam. Acest lucru iti da incredere si speranta. Dar nu sunt deloc aproape de a câstiga trofeul, de a fi campioana. Nu vreau sa pun presiune suplimentara pe mine pentru ca n-am nevoie“, a spus Hingis.


Retrasa din circuitul WTA in 2002, Hingis, care are 25 de ani, considera ca s-a maturizat mult, atât ca jucatoare, cât si ca persoana.


„Astazi, probabil as invinge-o pe Martina de atunci. Dar cine stie? Unele lucruri pe care le faceam atunci nu le mai fac acum. Dar am arme pe care atunci nu le aveam. In primul rând, am creier si apoi experienta, maturitate“, a spus jucatoarea din Elvetia.


Petrova a fost eliminata


Daca Martina Hingis, care este cap de serie nr. 12, a câstigat disputa cu Lisa Raymond, alte favorite ale turneului de la Roland Garros au pierdut din primul tur.


Cea mai mare surpriza a fost furnizata de japoneza Akiko Morigami, care a invins-o in doua seturi, scor 6-2, 6-2, pe rusoiaca Nadia Petrova (Rusia), cap de serie numarul 3.


La rândul sau, jucatoarea Jie Zheng (China) a trecut, cu scorul de 6-3, 7-6 (7/5), de Tatiana Golovin (Franta), cap de serie numarul 23, in timp ce Tatiana Garbin (Italia) a invins-o, cu scorul de 2-6, 6-4, 6-1, pe Klara Koukalova (Cehia), cap de serie numarul 30.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS