12.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportKeca a fost exclus din lot

Keca a fost exclus din lot

Pandurii Târgu Jiu are probleme de lot, tehnicianul Nicolae Ungureanu având la dispozitie ieri doar 15 fotbalisti valizi, dintre care doi portari. Cristea, Stefan, Balaet, Vancea, Buta si Bogoi sunt accidentati si este greu de crezut ca vor fi recuperati pentru meciul cu Poli Timisoara, in timp ce bosniacul Boris Keca a fost exclus din lot pentru indisciplina dupa amicalul de la Pitesti, cu FC Arges, pierdut cu 2-3 de „panduri“.


„La meciul amical pe care l-am desfasurat vineri la Pitesti, Keca a fost folosit repriza a doua si a avut o atitudine total nesportiva fata de colegi si implicit fata de mine, motiv pentru care, dupa meci, l-am anuntat ca nu mai face parte din lot. Nu pot sa spun ca a jucat la Pitesti, a stat vreo cinci minute prin teren si vreo 15 minute la incalzire. Acesta a fost antrenamentul lui de vineri“, a motivat Ungureanu decizia indepartarii din lot a bosniacului.


Boris Keca nu a dorit sa comenteze decizia luata de antrenor, promitând ca va replica doar dupa ce se va consulta cu presedintele Marin Condescu. „Eu deocamdata nu fac nici o declaratie. Nu mai sunt in lot, mi s-a adus la cunostinta faptul ca antrenorul a renuntat la serviciile mele, dar va trebui sa port o discutie cu domnul presedinte Marin Condescu si abia apoi voi face declaratii“, a spus Keca.


Se antreneaza cu „satelitul“


Dupa testul de la Pitesti, „pandurii“ vor sustine astazi, de la ora 10.00, un nou joc de pregatire pe stadionul „Municipal“, in compania „satelitului“ EMC Rovinari.


Dupa ce a acuzat in urma amicalului de la Pitesti subtirimea valorica a lotului, acum tehnicianul Nicolae Ungureanu se confrunta si cu o criza de efectiv din cauza problemelor medicale, „Rosu“ suspectându-i pe jucatori ca duc o viata nesportiva.


„De când am venit la Pandurii s-au accidentat zece jucatori, patru dintre ei cu rupturi musculare. Ori nu-si vad de viata invizibila, asta din afara stadionului, ori nu stiu… Nu mi s-a intâmplat in viata mea sa se accidenteze atâtia jucatori. Este anormal“, a sustinut Nicolae Ungureanu.


Tehnicianul gorjenilor isi doreste ca Pandurii sa nu retrogradeze cu penalitati in esalonul secund, oltenii având nevoie de un punct pentru a indeplini baremul impus de LPF: „Speram la o victorie deoarece trebuie sa ne agatam si de jocul rezultatelor. In fotbal s-au vazut multe lucruri care la un moment dat pareau pierdute. In primul rând, trebuie sa ne facem baremul, minimum 22 de puncte, si daca jocul rezultatelor ne va ajuta, cu atât mai bine, daca nu, asta ne este soarta“.


„Noi suntem vinovati de soarta echipei“


Jocul de sâmbata cu Poli Timisoara este ultimul al „pandurilor“ pe teren propriu in Divizia A, dar oficialii gorjenilor nu mizeaza pe o afluenta a spectatorilor pentru ca amintirea esecului din Cotroceni ii mai bântuie pe gorjeni. „Eu as vrea sa lasam o impresie foarte buna la ultimul joc acasa, dar nu stiu câti spectatori vor mai veni la stadion dupa rezultatele nu prea convingatoare pe care le-am avut in ultima perioada, chiar si dupa meciul pierdut la National, meci pe care eu cred ca puteam, cu putin mai multa atentie, sa-l terminam la egalitate sau sa-l câstigam“, a refacut Ungureanu firul dezastrului din Parcul cu Platani.


Antrenorul se culpabilizeaza alaturi de jucatori pentru starea echipei, gruparea gorjeana nefiind capabila sa speculeze momentele favorabile ivite de-a lungul sezonului. „De ce sa nu fim sinceri, pâna la urma noi suntem vinovati de soarta pe care o avem in prezent pentru ca am avut o gramada de puncte si jocuri la dispozitia noastra si am dat cu piciorul la ce am facut bun. Inclusiv la amicalul cu FC Arges am facut o prima repriza foarte buna, am condus cu 2-0, am mai avut o ocazie singur cu portarul, dar in repriza a doua cei care au intrat au avut un randament sub orice critica“, a incheiat Ungureanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS