16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportN-au aratat ca au valoare de Divizia A

N-au aratat ca au valoare de Divizia A

Presedintele divizionarei A Pandurii, Marin Condescu, si directorul general al SNLO, Daniel Burlan, au fost martorii retrogradarii Minerului Motru, privind din tribuna cum „satelitul“ a luat drumul Diviziei C. Cei doi cred ca Pandurii nu va impartasi soarta „minerilor“ si va juca si sezonul urmator in Divizia A. Argumente? Condescu se bazeaza pe sine, iar Burlan pe rezultate. Victima? Jiul Petrosani, desi diferenta dintre echipa din Valea Jiului si gorjeni este de sase puncte si zece goluri in avantajul gruparii finantate de „tradatorul“ Simota.


„Cu Pandurii vom juca si la anul in Divizia A. Ma bazez pe mine“, este declaratia plina de optimism a sefului formatiei din Târgu Jiu. Daniel Burlan, cel care da cei mai multi bani la Pandurii, nu crede in jucatorii cu care Ungureanu trebuie sa faca sase puncte in ultimele doua etape, nu da garantii ca echipa se salveaza, dar spera ca se poate intâmpla si minunea aceasta. „Vom juca in Divizia A si ma bazez in primul rând pe rezultate. Jiul va juca la anul in B, iar noi in A. Nu pot sa spun ca e sigur, dar speram. Nu e vorba de nici o revansa a lui Simota, mie imi pare rau ca am avut incredere in el, l-am considerat tot timpul un prieten, dar modul cum a procedat dupa meciul nostru cu FC National, oferind prime de joc adversarilor, mi-a lasat un gust amar si nu mai cred in nici o prietenie“, a declarat Burlan.


Directorul cu banii se pune pentru putin timp in pielea unui antrenor din Divizia A si da verdictul vizavi de valoarea jucatorilor lui Ungureanu. „Nu stiu ce echipe pot sa ii ia pe jucatorii de la Pandurii. Eu unul, daca as fi antrenor la o echipa de Divizia A, n-as lua nici unul de aici. N-au aratat ca au valoare de primul esalon. In ultimele doua etape, tot pe mâna lor mergem, ca nu avem altii“, a sustinut Burlan.


„Satelitii“, in reconstructie


Desi nu detine nici o functie in cadrul clubului Minerul Motru, directorul SNLO, Daniel Burlan, a anuntat ca va incepe reconstructia echipei, principalele criterii de selectie a jucatorilor fiind vârsta si valoarea. Si EMC Rovinari, al doilea „satelit“ al echipei Pandurii, va fi restructurat, media de vârsta fiind mai scazuta decât in cazul motrenilor.


„Am remontat rezultatul de la 0-2 la 2-2, am avut ocazii pe final, le-am ratat si cum ocaziile se razbuna, am luat bataie cu 4-2. Suntem in Divizia C. O sa inceapa reconstructia echipei. O sa analizam cele trei echipe, Pandurii Târgu Jiu, Minerul Motru si EMC Rovinari si vom face un program global. Fiecareia i se va impune un nivel de vârsta. Asta este conditia ca sa fie finantate. La Motru, vârsta maxima va fi 24 de ani, iar la Rovinari 22 de ani. Ne gândim sa facem un fotbal adevarat, nu sa stam cu sufletul la gura pâna in ultimele etape“, a afirmat Burlan.


Acesta anunta ca de evaluare nu scapa nici antrenorii, nici conducatorii. „Vor fi analizati toti antrenorii si conducatorii, vedem care au gresit, care sunt obiectivele in viitor. La Motru, la o prima evaluare, mai ramân patru jucatori, Nicolof, Bertea, Corcoveanu, Trifu, restul vor pleca. Toti cei patru jucatori care au venit de la Pandurii Târgu Jiu au venit cu aere de Divizia A“, a opinat Burlan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU