10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportInapoi in anonimat

Inapoi in anonimat

Minerul Motru – Dunarea Giurgiu 2-4


• Stadion „Motru“, spectatori: 200.


• Au marcat: Volocaru ’56, B. Popescu ’61 / C. Gheorghe ’10, Cl. Vasile ’38-p, Ciolanel ’90, A. Radu ’90+2.


Minerul: Andreescu – Amzucu, Apostol, Mieila (’56, Stana) – Patru (’16, Patrascu), B. Popescu, Bertea, Buca, Nicoloff – Istinie, Glisca (’50, Volocaru). Antrenor: Marcel Ploaie.


Dunarea: Barbu – Rusu (’58, Fodor), Ciocârlan, Ardelean – Negura, A. Radu, Cl. Vasile, Paun (’75, Ciolanel), C. Gheorghe – Lascarache, V. Ion (’34, Zamfir). Antrenor: Imilian Serbanica.


• Cartonase galbene: B. Popescu / Rusu, Negura, A. Radu.


• Cartonas rosu: Buca.


• Au arbitrat: D. Radu – P. Gaspar, G. Dan.


Motrenii nu s-au inghesuit la stadion sa-si sustina fotbalistii in ultimul joc pe teren propriu din acest sezon, preferând sa-si conserve energiile pentru concertul Compact oferit de municipalitate cu ocazia zilelor orasului.


Amzucu si compania au fost lasati in voia sortii si balanta s-a inclinat catre cei merituosi. Jucatorii lui Ploaie au uitat sa lupte pentru rezultat, pentru fotbal, pentru ei, crezând ca o simpla aparitie pe gazonul din Motru rezolva ecuatia victoriei cu Dunarea Giurgiu.


C. Gheorghe le-a tras prima „palma“ in minutul 10, cu un sut din interiorul careului. „Minerii“ au raspuns prin Istinie, cu capul (’13), si prin Patrascu, din lovitura libera (’19), dar fara rezultat. Gazdele au strapuns apararea avansata a oaspetilor prin Istinie, care a plonjat spectaculos, impresionându-l pe centralul D. Radu, care a acordat penalti, ratat insa de B. Popescu (’28).


Nervos, acesta a lovit peste fata un adversar, când jocul era oprit, insa arbitrul l-a iertat (’32). Pâna la pauza, dunarenii au mai speculat o data „bulevardul“ din dreapta apararii adverse, Zamfir a fost faultat in careu de Andreescu, iar Claudiu Vasile a infipt a doua oara cutitul in echipa fostului sau tehnician.


Penibili pâna la capat


Minerul Motru avea nevoie de trei goluri si a iesit de la vestiare hotarâta sa le marcheze. Volocaru s-a desprins de Ciocârlan si a redus din diferenta cu un sut la coltul lung (’56). La urmatoarea actiune a „minerilor“, Patrascu a centrat, Volocaru a deviat si B. Popescu a egalat (’62).


Spectatorii asteptau golul firesc, dar Istinie a sutat pe lânga vinclu (’70), Apostol a tras pe lânga poarta din trei metri (’74), Patrascu a luat la tinta un adversar de pe linia portii (’85), iar timpul s-a scurs. Arbitrul Radu si-a facut si el datoria cum a putut, iar oltenii au ajuns cu toate liniile in terenul advers.


Minutul 90 a adus lovitura de teatru, Ciolanel marcând pentru 3-2 si aruncând in aer banca oaspetilor. Insa jocul nu s-a terminat.


Bertea si Apostol s-au dat cap in cap la centrul terenului, Alexandru Radu a ramas singur cu Andreescu si a punctat pentru 4-2. Minerul Motru a ajuns in Divizia C, iar Buca si-a pierdut controlul si a vazut cartonasul rosu dupa joc, pentru ca s-a luat la bataie cu un adversar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS