Acasă Sport „Putem fi una dintre echipele cu pretentii“

„Putem fi una dintre echipele cu pretentii“

Antrenorul craiovean Valentin Nistoran este multumit de parcursul Energoconstructiei in acest sezon, in care echipa are mari sanse sa termine pe locul trei in prima liga de futsal la finalul turneului de play-off.


Turneul play-off al Diviziei A la Futsal se apropie de final. Mai sunt trei etape pâna la finalul campionatului, iar lupta continua sa fie disputata la vârful clasamentului, acolo unde, chiar daca s-a aflat in lupta pentru titlu, Energoconstructia Craiova a pus probleme celor doua pretendente de locul intâi, FC CIP Deva si ACS Odorheiul Secuiesc. Mai mult, cu câteva etape in urma, Energo reusea sa puna piedica Odorheiului, favorizând indirect echipa din Deva.


Scapata insa de emotiile disputelor cu granzii campionatului, trupa lui Valentin Nistoran se concentreaza pentru a prinde un loc pe podium, locul trei fiindu-i la indemâna, având in vedere situatia actuala in clasament si meciurile care au mai ramas de disputat.


„Consider ca avem mari sanse de a termina pe podium, asa cum ne-am propus la inceputul campionatului. Pentru aceasta insa trebuie sa tratam urmatoarele meciuri cu seriozitate, asa cum am facut si pâna acum, pentru ca ar fi pacat sa dam cu piciorul la sansa pe care o avem. Locul trei ar fi intocmai cu realitatea, ar fi rasplata muncii acestei echipe pentru un campionat in care am demonstrat ca putem fi una dintre echipele cu pretentii“, a spus antrenorul Nistoran.


Calculele hârtiei, favorabile craiovenilor


In acest moment, clasamentul arata astfel: 1. CIP Deva 24 p; 2. ACS Odorheiul Secuiesc 22; 3. Energoconstructia Craiova 12; 4. Muhlbach Sebes 8; 5. Silvanus Resita 8; 6. Municipal Constanta 6. Pentru Energoconstructia Craiova, primul pas si, poate, pasul decisiv pentru a-si atinge obiectivul este câstigarea meciului din acest week-end, mâine urmând sa intâlneasca pe teren propriu formatia Municipal Constanta. Partida va avea loc in Sala Sporturilor din Craiova si va incepe la ora 16.00. Celelalte doua partide ale etapei a opta a play-off-ului sunt: Muhlbach Sebes – ACS Odorheiul Secuiesc si Silvanus Resita – CIP Deva.


O victorie a craiovenilor, coroborata cu infrângeri pe teren propriu ale echipelor din Sebes si Resita, situatie foarte posibila, ar asigura echipei din Banie locul trei la finalul acestui sezon, caz in care ultimele doua etape ale competitiei ar urma sa capete aspect de amicale.

Exit mobile version