24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportTricolorii sunt amenintati cu bataia

Tricolorii sunt amenintati cu bataia

Mijlocasul Ivan Sproule sustine ca reprezentativa tarii sale va spulbera echipa României in meciul de mâine.


In meciul de debut la turneul amical din SUA, nationala României a pierdut, cu 0-2, in fata selectionatei statului Uruguay. Elevii lui Victor Piturca spera sa dreaga busuiocul in urmatoarele doua partide pe care le vor sustine pe pamânt american, urmând sa joace cu Irlanda de Nord (mâine, ora 4.00) si Columbia (mâine, ora 22.30), ambele la Chicago, pe stadionul „Soldier Field“.


Nici nord-irlandezii nu se lasa mai prejos, mijlocasul Ivan Sproule sustinând ca reprezentativa tarii sale va spulbera echipa României in meciul de mâine.


„Vom spulbera România. Am incredere ca le putem produce românilor o mare suparare, invingându-i la Chicago. In ciuda faptului ca suntem impreuna doar de o saptamâna, cred ca putem obtine un rezultat bun. Am aratat ce putem in meciul cu Uruguay, desi nu facusem decât doua antrenamente, si acelea intr-o singura zi. Suntem increzatori ca vom reusi, ca putem produce o surpriza. Suntem optimisti si nu vad de ce nu am câstiga“, a spus jucatorul legitimat la Hibernian.


Sean Webb: „Nu stiu absolut nimic despre români“


Coechipierul lui Ivan Sproule, fundasul Sean Webb, a fost ceva mai retinut in declaratii, recunoscând ca nu stie nimic despre nationala tricolora.


„Nu stiu absolut nimic despre români, presupun ca antrenorul nostru s-a documentat pe aceasta tema, dar ar putea fi la fel ca in meciul cu Uruguay si sa absenteze câtiva jucatori importanti de la ei. Ne vom juca sansa si vom da totul“, a spus Webb.


La rândul sau, mijlocasul Steve Jones a mentionat ca turneul din SUA le-a oferit jucatorilor din nationala Irlandei de Nord „oportunitatea fantastica“ de a juca impotriva a doua tari foarte bine cotate, Uruguay si România. „Nu m-as fi gândit niciodata ca voi avea ocazia sa joc contra acestor doua echipe“, a spus Jones.


Antrenorul Lawrie Sanchez a comentat rezultatul echipei României in meciul cu Uruguay (0-2), in comparatie cu scorul obtinut de echipa sa in meciul cu echipa din America de Sud (0-1). „Scorul cu care românii au fost infrânti face meciul nostru cu sud-americanii sa fie unul de perspectiva“, a spus Sanchez.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS