10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportSchumacher este dependent de curse

Schumacher este dependent de curse

Pilotul german sustine ca nu se gândeste inca la retragere, neputându-si imagina cum ar fi viata sa in afara „Marelui Circ“.


Michael Schumacher continua sa uimeasca. Presa ii cauta deja un inlocuitor pentru viitorul sezon, vehiculând diverse nume, iar pilotul german ii sfideaza pe cei care spun ca este prea batrân si sustine ca nu se gândeste inca la retragere, neputându-si imagina cum ar fi viata sa fara cursele de Formula 1.


„Nu-mi imaginez o viata in afara Formulei 1 si nici nu vreau sa ma gândesc la asta. Si de ce as face-o? Ma simt bine si ma distrez in timpul curselor si nu ma intereseaza o viata departe de monoposturi“, a spus „Schumi“.


Dupa aceste ultime afirmatii ale septuplului campion mondial, retragerea sa la sfârsitul sezonului nu mai pare atât de probabila. In prezent, Michael Schumacher se gândeste mai mult la un nou titlu mondial, decât la pensie.


„Stiam inca de la inceputul anului ca ne vom lupta pentru titlu. Am inregistrat imbunatatiri la toate capitolele. Exista si persoane care se fac ca nu vad toate aceste lucruri, dar eu sunt bucuros pentru ca stiu mai bine ce se intâmpla la Ferrari“, a afirmat Schumacher.


Germanul, care are 37 de ani, ocupa locul al doilea in clasamentul pilotilor, la o distanta de 15 puncte de lider, spaniolul Fernando Alonso.


„Schumi“ ar putea ajunge la Hollywood


Viitorul lui Michael Schumacher este o necunoscuta chiar si pentru el. Pilotul german primeste oferte care mai de care mai ciudate si nu toate sunt din Formula 1. Ultima dintre ele a venit chiar de pe tarâmul cinematografiei, de la Hollywood.


Lui „Schumi“ i s-a propus sa debuteze in lumea filmului intr-o noua pelicula din seria aventurilor lui Asterix si Obelix. Si ofertele de la Hollywood pentru Schumacher nu s-au terminat aici. Germanul ar putea asigura vocea unei micute Ferrari in filmul de animatie „Cars“. Sotia pilotului a fost cea mai incântata de noile proiecte care i se propun partenerului sau si a decis deja sa caute o casa in Statele Unite, bineinteles la Hollywood.


Potrivit presei din Italia, Michael Schumacher nu a dat deocamdata un raspuns acestor propuneri, iar cârcotasii s-au grabit deja sa lanseze ironii la adresa neamtului.


Schumacher asteapta erorile lui Alonso


Michael Schumacher, ocupantul locului al doilea in clasamentul pilotilor, asteapta cu nerabdare Marele Premiu al statului Monaco, programat peste o saptamâna, dar si erorile liderului Fernando Alonso, despre care germanul spune ca nu este perfect.


„Abia astept sa fiu pe pista acolo. La Monaco este o mica nebunie la fiecare cursa, intâlnesti multe dificultati, dar si probleme de siguranta. Este o emotie de nedescris sa concurezi pe circuitul de acolo. Asa cum mi se pare normal, mai devreme sau mai târziu, Fernando Alonso va comite erori, iar urmatorul Mare Premiu este unul la care se poate intâmpla orice“, a spus „Schumi“.


Michael Schumacher a câstigat in cariera sa de cinci ori cursa de la Monaco, insa ultima data când a triumfat pe strazile Principatului a fost in sezonul 2001. In schimb, circuitul de la Monte Carlo nu a fost niciodata pe placul lui Fernando Alonso.


Clasamentele din Formula 1


Dupa desfasurarea a sase etape din actualul sezon al Campionatului Mondial de Formula 1, clasamentul pilotilor este urmatorul: 1. Fernando Alonso (Renault) 54 de puncte, 2. Michael Schumacher (Ferrari) 39, 3. Kimi Raikkonen (McLaren-Mercedes) 27, 4. Giancarlo Fisichella (Renault) 24, 5. Felippe Massa (Ferrari) 20, 6. Jenson Button (Honda) 16, 7. Juan Pablo Montoya (McLaren-Mercedes) 15, 8. Rubens Barrichello (Honda) 8, 9. Ralf Schumacher (Toyota) 7, 10. Nick Heidfeld (BMW – Sauber) 6, 11. Mark Webber (Williams) 6, 12. Jacques Villeneuve (BMW-Sauber) 6, 13. Nico Rosberg (Williams) 4, 14. Christian Klien (Red Bull) 1, 15. David Coulthard (Red Bull) 1.


In clasamentul constructorilor, echipele care au punctat sunt urmatoarele: 1. Renault 78 de puncte, 2. Ferrari 59, 3. McLaren-Mercedes 42, 4. Honda 24, 5. BMW-Sauber 12, 6. Williams 10, 7. Toyota 7, 8. Red Bull 2.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS