Acasă Sport Scurte stiri

Scurte stiri

12 ostatici pentru doua bilete la finala


Doi indivizi care purtau cagule au luat ostatici luni seara 12 alesi municipali de la periferia Parisului, pe care i-au amenintat cu arma, pentru a obtine bilete la finala Ligii Campionilor dintre FC Barcelona si Arsenal Londra. „Ei au spus: «Vrem sa vorbim cu primarul, vrem bilete pentru finala Ligii Campionilor»“, a explicat Gilles Smadja, directorul de cabinet al primarului din Saint-Denis. Finala Ligii Campionilor se joaca astazi pe arena „Stade de France“ din Saint-Denis, iar biletele se negociaza pe piata neagra la preturi cuprinse intre 500 si 2.000 de euro. Agresorii le-au cerut alesilor sa stea grupati in jurul unei mese si le-au ordonat sa nu se miste, dupa care au parasit in graba sediul primariei fara a obtine ceea ce doreau, conform unor responsabili ai politiei. (D.B.)


Ecran gigant la Barcelona


Finala Ligii Campionilor va fi transmisa pe un ecran gigant pe „Miniestadi“ din Barcelona, a anuntat gruparea catalana. „Miniestadi“, terenul de joc al echipelor B si C ale clubului FC Barcelona, are o capacitate de 15.000 de locuri. Intrarea va fi libera, iar fiecare abonat al clubului va putea beneficia de doua locuri. Suporterii „blaugrana“ prezenti pe acest „ministadion“ vor putea urmari prima finala a Ligii Campionilor jucata de FC Barcelona din 1994 pe un ecran de 70 de metri patrati. (D.B.)


Wenger, legat de Arsenal


Arsene Wenger, antrenorul francez al echipei Arsenal Londra, a spus ca ar dori sa isi incheie cariera la gruparea engleza. „Daca vreau sa-mi inchei cariera la Arsenal? Da. Trebuie sa recunosc ca nu am ambitia sa antrenez o echipa nationala. Intr-un club ca Arsenal am posibilitatea sa antrenez jucatori de valoare mondiala. Pentru mine, nimic nu poate fi mai provocator decât sa prega­tesc aceasta echipa“, a spus Wenger, care are 56 de ani. Cu Arsene Wenger pe banca, Arsenal Londra a câstigat trei titluri de campioana (1998, 2002, 2004) si patru Cupe ale Angliei (1998, 2002, 2003, 2005). Numele sau a fost vehiculat de presa britanica pentru preluarea postului de selectioner al Angliei dupa Campionatul Mondial, acest post revenind in cele din urma unui englez, Steve McClaren. (I.N.)

Gazeta de Sud este un ziar independent care are ca scop sprijinirea comunităţii oltenilor şi a valorilor acesteia. În cei 24 de ani de existenţă, a devenit cel mai citit cotidian regional din România.
Exit mobile version