10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Reincep procesele

Dupa câteva deliberari la CSJ in disputa Aksam-Universitatea, Comisia de Recurs Federala a decis luna trecuta ca Universitatea sa-i achite impresarului Aksam Kadour suma de 20.000 de dolari, obligatii financiare derivate din transferul jucatorului Salih de la Gloria Buzau la Universitatea conform contractului de reprezentare, dar clubul craiovean a pretins ca hotarârea CRF este o decizie incorecta, motiv pentru care oficialii Universitatii au emis un protest la adresa FRF.


Pentru acest protest, Comisia de Disciplina i-a amendat pe cei patru oficiali ai Universitatii (Mititelu, Costesin, Mitran, Cristescu) cu 5.000 de euro. Prin Decizia CSJ nr. 21 din 21 februarie, federalii au considerat ca impresarul Aksam ar fi incalcat art. 14 din Regulamentul Agentilor de Jucatori, motiv pentru care a fost sesizata Comisia pentru Acordarea Licentelor de Club Profesionist si Agenti de Jucatori pentru a se pronunta cu privire la presupusele fapte ale agentului de jucatori Aksam, iar Comisia de Recurs Federala a mentinut aceasta decizie a celor de la CSJ.


Astfel, saptamâna trecuta impresarul Aksam a fost convocat la comisia prezidata de Florin Prunea, dar nu s-a luat nici o decizie, solicitându-se partilor implicate noi documente privind transferul lui Salih de la Buzau la Craiova. Astazi, Comisia pentru Acordarea Licentelor, prezidata de Prunea, va reanaliza cazul impresarului in legatura cu transferul lui Salih de la Buzau la Craiova, urmând, dupa toate probabilitatile, sa se pronunte.


Salih se „antreneaza“ in Irak


Mâine, Comisia pentru Statutul Jucatorului ar trebui sa ia o decizie in privinta solicitarii lui Salih J. Salih privind restantele pretinse de fotbalist de la Universitatea, 16.100 de dolari. Desi cererea jucatorului irakian este de câteva luni (din februarie), CSJ a tot amânat cazul, solicitând diverse documente justificative. Reamintim, Salih se afla de aproape o luna in Irak deoarece i-a expirat dreptul de sedere legala in România.


Impresarul jucatorului, Aksam, a precizat ieri: „Salih nu poate reveni la Universitatea deoarece nu s-a obtinut viza de intrare in România, iar SC UnivStiinta Fotbal Craiova, societate cu care Salih are contract, nu i-a rezolvat nici acum problema permisului legal de munca in România. Salih s-a bucurat foarte mult pentru victoria de la Ploiesti. «Gata, Universitatea este in Divizia A. Felicitari tuturor!», mi-a spus Salih, care, foarte fericit de rezultatul de la Ploiesti, mi-a dat telefon“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS