17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEnergo merge la victorie

Energo merge la victorie

Dupa victoria de la Constanta (8-4), prima din play-off, craiovenii de la Energoconstructia vor intâlni astazi, de la ora 17.00, in sala „Florin Fleseriu“ din Sebes, formatia locala Mühlbach, in cadrul rundei a patra a Diviziei A de futsal. Succesul de pe Litoral i-a dus pe elevii lui Vali Nistoran pe locul patru in clasament, cu cinci puncte, si, pentru a-si pastra pozitia, acestia nu trebuie sa piarda in Ardeal, adversarii având cu un punct mai putin.


„Pentru noi, play-off-ul abia acum incepe“, spunea antrenorul Nistoran dupa prima victorie, având in vedere ca in etapele de debut oltenii au intâlnit cele mai bune echipe, CIP Deva si Odorheiu Secuiesc, in fata carora au pierdut la limita, 5-6, respectiv 4-5. „Mergem la Sebes pentru a câstiga si a ne atinge obiectivul, un loc pe podium“, a spus Nistoran.


Mâine este programat meciul Silvanus Resita – Futsal Municipal Constanta, derbiul competitiei având loc luni, la Odorheiu Secuiesc, intre ACS din localitate (locul doi, cu 14 puncte) si lidera CIP Deva (15 puncte).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS