Acasă Sport Andrei Ionescu are fractura

Andrei Ionescu are fractura

Universitatea a mai pierdut o piesa importanta dupa Florin Costea si Razvan Fritea, lista celor care nu vor mai evolua in retur fiind completata cu Andrei Ionescu, diagnosticat cu fractura de metatarsiene.


In timpul disputei cu Inter Gaz, in urma unui contact mai dur cu fundasii bucuresteni, Andrei Ionescu a suferit o fractura de metatarsiene la piciorul stâng, motiv pentru care a devenit indisponibil o buna perioada. Nefericitul accident s-a petrecut in repriza secunda. Juniorul Universitatii a fost nevoit sa paraseasca terenul de joc in minutul 61, fiind inlocuit de Stelica Stemat, pentru ca durerile erau insuportabile. Cu toate ca nimeni nu a crezut ca este ceva grav, staff-ul medical craiovean s-a prezentat ieri-dimineata cu „Micul Balaci“ la ortopedia Spitalului Judetean de Urgenta, unde, in urma radiografiilor facute, s-a constatat ca este vorba despre o fractura.


„El ne-a spus ca il doare piciorul, dar nu ne-am inchipuit ca este ceva grav, pentru ca nu se umflase, iar jucatorul nu s-a comportat ciudat. Abia la radiografie lucrurile au iesit la iveala. Din pacate, Andrei va fi indisponibil foarte mult timp, daca mai socotim si perioada de refacere, putem spune ca ar fi o minune daca va mai juca in retur“, a spus un oficial craiovean.


Florin Costea nu mai rezista


Inainte de primul fluier al intâlnirii cu Inter Gaz, pe marginea terenului de joc a putut fi vazut si Florin Costea, care in urma cu sase saptamâni s-a operat la genunchiul drept. Atacantul provenit de CSM Vâlcea nu a mai rezistat sa-si priveasca colegii din tribuna, motiv pentru care a vizionat intâlnirea de pe banca de rezerve. De altfel, Florin Costea a inceput programul de recuperare in sala de forta, insa nu va putea debuta la Universitatea decât in sezonul viitor, pentru ca trebuie sa se mai opereze o data, pentru a-si elimina tijele metalice din mâna dreapta.


De altfel, atât Andrei Ionescu, cât si Florin Costea vor pleca in Olanda, pentru a efectua recuperarea fizica sub indrumarea specialistilor de la PSV Eindhoven.

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version