Acasă Sport Nemultumiti cu un punct

Nemultumiti cu un punct

„Pandurii“ considera ca au pierdut doua puncte in fata Rapidului, remiza nereflectând realitatea din teren.


Daca inainte de joc nimeni nu credea intr-un rezultat pozitiv al „pandurilor“ in fata sfertfinalistilor Cupei UEFA, elevii lui Hizo s-au aratat nemultumiti, dupa desfasurarea ostilitatilor, cu punctul obtinut. Amaraciunea ratarii victoriei a fost atenuata de infrângerea echipei lui Rednic, FC Vaslui, pe teren propriu, sarbatorita cu urale in tribunele „Municipalului“.


„Am reusit un punct nesperat, nimeni nu a crezut ca putem sa-l obtinem. Cu putina sansa puteam sa si câstigam, am avut ocazii mai clare decât ale rapidistilor. Am facut un 0-0 care, in contextul jocului de la Vaslui, este foarte bun“, a spus Hizo.


Tehnicianul explica rezultatul prin prisma lipsei greselilor majore in defensiva, precum si a sterilitatii atacantilor gorjeni. „Singurul regret este ca nu reusim sa inscriem din ocazii foarte clare. In fiecare joc am avut ocazii cum am avut astazi (duminica – n.r.) si nu am marcat. Puteam sa acumulam opt puncte pâna acum, nu doar patru. Este primul joc in care nu au reusit adversarii sa inscrie, am facut putine greseli pe faza de aparare, un joc in care echipa a putut sa se concentreze mai mult. Sava si cu Radoi au intrat foarte bine in joc si este un semnal bun“, a opinat Hizo.


„Avem prima sansa la Bistrita“


Capitanul „pandurilor“, Iulian Stefan, a reusit un gol superb, de trei puncte, cu FCM Bacau, dar cu Rapid a ratat dintr-o pozitie mult mai favorabila. „Cred ca am pierdut doua puncte, pentru ca puteam inscrie si puteam câstiga. Noi am avut patru-cinci ocazii clare si le-am ratat, iar ei nu au avut decât o bara in minutul doi“, a comentat Stefan rezultatul ultimei etape.


Ex-rapidistul Cornel Buta nu a avut resentimente ca a evoluat impotriva fostului sau club. „Nu a fost nimic special pentru mine, eu sunt profesionist si nu mai au importanta cluburile la care am jucat. Problema este sa-ti faci datoria la clubul care te plateste. Gândindu-ne si la rezultatul de la Vaslui, ne-am bucurat mult mai mult de punctul obtinut. Parerea mea este ca am pierdut doua puncte, nu am câstigat unul. Rapidul este valoroasa, dar dupa ocaziile pe care le-am avut si dupa jocul prestat am fost putin peste ei. Cred ca au fost obositi psihic, nu fizic, am vazut ca se si certau intre ei in timpul meciului, ceea ce nu este normal“, a spus Buta.


Fotbalistul crede ca sansele de salvare au crescut foarte mult, echipa are moral si este favorita la Bistrita. „Sansele de salvare sunt foarte mari, dar atâta timp cât vor exista sanse teoretice si Bacaul si Vasluiul vor incerca sa se salveze. Daca judecam prin prisma loturilor, cred ca avem prima sansa la Bistrita“, a afirmat Buta.


In opinia lui Marius Sava, lupta pentru retrogradare poate fi transata de Pandurii in aceasta saptamâna cu conditia ca echipa sa sa obtina cel putin patru puncte in urmatoarele doua jocuri. „Meritam sa câstigam cu Rapid dupa cum s-a jucat. Inainte de meci, daca luam un punct eram multumiti, dar dupa meci nu am mai fost asa multumiti. Speram sa nu pierdem cu Bistrita si sa batem pe Cluj sa scapam de grija retrogradarii si dupa aia sa jucam mai relaxat“, a spus Sava.

Exit mobile version