Acasă Sport Juvetii n-au timp sa respire

Juvetii n-au timp sa respire

Etapa intermediara nu le-a permis juvetilor sa-si traga sufletul, tehnicianul Universitatii fiind nevoit sa strânga rândurile imediat dupa meciul cu Juventus, pentru ca nu vrea sa compromita punctele cu Inter Gaz.


Oltenii nu au avut prea mult timp la dispozitie sa savureze victoria din Colentina, etapa intermediara de mâine determindu-i sa-si refaca programul, si asta pentru ca Ovidiu Stinga nu doreste sa riste punctele cu Inter Gaz si nici cele de sâmbata, cu Dunarea Giurgiu. „Olandezul“ si-a chemat elevii la pregatire a doua zi dupa disputa cu Juventus, pentru refacere, in timp ce ieri dupa-amiaza, pe terenul secund al stadionului „Ion Oblemenco“, Ciuca si compania au fost supusi unui antrenament cu mingea. „Lectia“ nu a iesit cu nimic din comun, circuitele, miutele si exersarea schemelor specifice postului fiind „reteta“ aleasa de tehnicianul craiovean pentru a-si mentine elevii conectati la campionat.


De altfel, mai mult ca sigur ca nici sedinta de pregatire de astazi, de la ora 17.00, nu va iesi din tipar, poate doar la capitolul intensitate, pentru ca oboseala sa nu-si faca aparitia inainte de meci.


Alb-albastrii vor sta in regim de cantonament si dupa partida cu Inter Gaz, antrenorul Universitatii mizând tot pe un antrenament zilnic, insa „retusurile“ vor avea loc numai dimineata, de la ora 11.00, pentru ca „olandezul“ doreste sa elimine impedimentul privind ora de disputare a partidei.


Nu sunt probleme medicale


Cu toate ca disputa din Colentina a fost incinsa, in lotul Universitatii nu si-au facut aparitia problemele medicale, fotbalistii olteni fiind apti pentru urmatoarea batalie.


Din pacate, unsprezecele de baza craiovean va suporta o mica modificare, si asta pentru ca Madalin Ciuca nu va putea evolua mâine, din pricina cumulului de cartonase galbene. Acest lucru il va determina pe Stinga sa recurga la doua mutari, prima fiind retragerea lui Ovidiu Dananae din postul de mijlocaj dreapta in cel de fundas. Apoi, in banda dreapta si-ar putea face aparitia Stelica Stemat, care nu este singura solutie, in sistemul lui Stinga putând aparea si Andrei Ionescu.


Abrudan dirijeaza cu Inter Gaz


Comisia Centrala a Arbitrilor a stabilit brigazile de arbitri ce vor oficia runda cu numarul 20 din Divizia B. Partida dintre Universitatea si Inter Gaz Bucuresti, care va avea loc mâine, de la ora 17.00, il va avea la centru pe Horea Abrudan, din Zimbor, iar cele doua tuse vor fi asigurate de Gabriel Bârjac (Zalau) si Petru Gaspar (Timisoara), in timp ce observator va fi Stan Prodan, din Alexandria.


Iata si brigazile de arbitri ale celorlalte intâlniri din seria a II-a: Minerul Motru – Astra (G. Mocean – M. Albon, L. Szanto); Petrolul – Rapid II (I. Erdei – M. Artenie, D. Vlad); CS Otopeni – CSM Vâlcea (C. Dansa – Ed. Dumitrescu, D. Mudura); Dacia Mioveni – FC Sibiu (D. Deca – Ad. Popescu, D. Ilies); Dinamo II – Poiana Câmpina (D. Burca – D. Hulubei, C. Oprisanu), FC Caracal – Unirea Urziceni (Al. Tudor – D. Rosu, Fl. Damaschin); Juventus – Dunarea Giurgiu (V. Ferica – D. Demetrescu, N. Dobrica).

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version