Acasă Sport Hanescu isi revine

Hanescu isi revine

Tenismanul român a câstigat duminica turneul de la Houston, insa ramâne fara victorie intr-o competitie ATP din noiembrie 2005.


Cel de-al doilea jucator al echipei de Cupa Davis a României, Victor Hanescu, pare ca si-a reintrat in forma, el câstigând duminica turneul „River Oaks International“ de la Houston, competitie care nu face parte din calendarul ATP. In finala, Hanescu l-a invins, cu scorul de 6-7, 6-4, 7-5, pe argentinianul Juan Monaco. Pentru succesul de la Houston, Hanescu a câstigat 50.000 de dolari.


Tenismanul român a precizat ca nu va ramâne la turneul ATP din orasul american, care a inceput ieri, deoarece vrea sa revina la Bucuresti pentru o zi sau doua. Victor Hanescu va pleca apoi la Monte Carlo, pentru a se pregati in vederea turneului de Masters Series din 15-23 aprilie. Victor Hanescu nu a mai câstigat o partida intr-un turneu ATP din noiembrie 2005.


Sabau joaca la Houston


La turneul de la Houston, „US Men’s Clay Court Championships“, care a inceput ieri, si care este dotat cu premii in valoare de 380.000 de dolari, participa insa alt component al echipei de Cupa Davis a României, Razvan Sabau. Acesta il va intâlni in runda inaugurala pe germanul Tomas Behrend.


Daca va trece de Behrend, Sabau va juca, in faza urmatoare a competitiei, cu invingatorul partidei dintre spaniolul Albert Montanes si americanul Robby Ginepri, cap de serie numarul 3.


Pavel, la turneul de la Valencia


Liderul echipei de Cupa Davis a României, Andrei Pavel, il va intâlni pe cehul Tomas Zib in primul tur al turneului de tenis de la Valencia, „Open de Tenis Comunidad Valenciana“, care este dotat cu premii in valoare totala de 400.000 de dolari. Daca va trece de Zib, „Cneazul“ va juca, in faza urmatoare a competitiei, cu invingatorul partidei dintre italianul Filippo Volandri, cap de serie numarul 6, si un jucator venit din calificari. In proba de dublu, perechea Andrei Pavel / Rogier Wassen (România / Olanda) va intâlni, in primul tur, cuplul sud-african Jeff Coetzze / Chris Haggard.

Exit mobile version