10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportContre cu stelistii

Contre cu stelistii

Aproximativ 300 de suporteri alb-albastrii au asistat la meci, dintre care aproape jumatate erau din Capitala. Acestia si-au incurajat in permanenta echipa favorita, insa au rabufnit in momentul in care au fost provocati de un grup de suporteri stelisti veniti sa asite la meci. Scandari de genul „Serie B, Serie B“ si altele care nu pot fi reproduse i-au iritat pe olteni, care le-au raspuns cu aceeasi masura si au incercat sa se apropie de grupul de ultrasi bucuresteni.


Jandarmii au intervenit insa de urgenta si au taiat din fasa planul juvetilor, care au trebuit sa se multumeasca doar cu duelul de la distanta dus cu omologii lor bucuresteni, insa numai pe parcursul primei reprize, deoarece, in mitanul secund, galeria Universitatii a preferat sa-i ignore pe stelisti.


Inainte de meci, mai multi sustinatori ai echipei gazda au fost sanctionati contraventional pentru ca au aruncat cu pietre intr-un grup de suporteri ai Universitatii, conform purtatorului de cuvânt al Directiei Generale de Jandarmerie a Municipiului Bucuresti, lct. Vlad Neagu. Potrivit acestuia, jandarmii au retinut 23 de fani ai Juventusului pe care i-au sanctionat cu amenzi contraventionale cuprinse intre 200 si 1.000 lei noi pentru tulburarea ordinii si linistii publice.


Interventia energica a jandarmilor a pus capat conflictului izbucnit cu doar 20 de minute inainte de inceperea partidei, suporterilor sanctionati fiindu-le interzis accesul pe stadionul pe care se desfasura partida.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII