Acasă Sport Victorie cu orice pret

Victorie cu orice pret

Contracandidatele Universitatii pândesc orice pas gresit al oltenilor, dar liderul din B2 nu vrea sa imite contraperformanta Milanului la Lecce.


In ultima etapa din Serie A, Juventusul adevarat, adica echipa la care joaca si Mutu al nostru, n-a putut invinge „lanterna rosie“, Treviso, obtinând doar o remiza. Milan, in aceeasi etapa, a pierdut la Lecce, penultima clasata. Si astfel de surprize s-au intâmplat si la alte „case mari“, nu numai la italieni.


Am scris rândurile de mai sus in ideea ca orice meci are dificultatea lui, indiferent de numele adversarului. Liderul seriei B2 s-a confruntat, in tur, cu o asemenea problema, la Sibiu. Reamintim, in partida cu „lanterna rosie“, oltenii doar au remizat, 0-0.


Astazi, oltenii lui Stinga merg in Colentina pentru a invinge Juventusul bucurestean, echipa lui Feleaga si Claudiu Tudor aflându-se, dupa 18 etape, pe o pozitie retrogradabila. Juventistii din Colentina au obtinut doar trei victorii din 18 meciuri.


Sansele Juventusului sunt minime


In ultima intâlnire, Juventus a pierdut la Caracal, motiv pentru care antrenorii Constantin Stancu si Radu Vasile au fost demisi si inlocuiti cu presedintele clubului, Marian Rusen. Presedintele-antrenor a recunoscut ieri, in interviul acordat GdS, ca sansele Juventusului de a se mentine in Divizia B sunt minine, dar ca in meciul de astazi cu Universitatea isi joaca sansele, mai spera… De la gazde, astazi nu are drept de joc mijlocasul Dan Grigore, suspendat ca urmare a cumulului de galbene.


Universitatea? Oltenii vin astazi in Colentina pe cai mari, cum se spune. Lider autoritar, Stiinta nu ar trebui sa se impiedice de penultima clasata din B2, asa cum a patit-o Milan, la Lecce, in urma cu o saptamâna, in campionatul italian. Asa ca aceia care vor intra astazi pe terenul de joc din Colentina n-au decât o varianta: 2. Victoria oltenilor este posibila deoarece Universitatea s-a sudat destul de bine, ca sa zicem asa, iar valoarea intrinseca a elevilor lui Stinga este peste cea a formatiei bucurestene.

Exit mobile version