Acasă Sport Putem profita de dezamagirea rapidistilor

Putem profita de dezamagirea rapidistilor

Pandurii – Rapid


• Stadion „Municipal“, mâine, ora 17.00 (National TV).


• Formatii probabile:


Pandurii: Pustinjakovic – Amzucu, Perisic, Scarlatache – Popete, Keca, Vranjkovic, Stefan, Trofin – Armel, Glisca. Antrenor: V. Hizo.


Rapid: Coman – N. Constantin, Maftei, Rada – Badoi, Pancu, Negru, R. Stancu,
I. Stancu – D. Niculae, Moldovan. Antrenor: R. Lucescu.


• Vor arbitra: O. Trandu – D. Mudura, S. Caia.


• Observatori: S. Satmari, M. Lica.


Pandurii spera ca echipa lui Razvan Lucescu va resimti socul ratarii calificarii in semifinalele celei de-a doua competitii fotbalistice europene intercluburi.


Fotbalistii de la Pandurii au fost convocati de antrenorul Viorel Hizo la o vizionare colectiva a jocului din sferturile Cupei UEFA dintre Steaua si Rapid, „Dulaul“ facând in direct observatii cu privire la jocul adversarului de mâine.


„Au fost foarte multe observatii, fiindca cunosc Rapidul destul de bine, cunosc acest mecanism de echipa si stiu ce pot sa faca jucatorii. Este o echipa extrem de valoroasa si chiar imi pare rau ca nu s-a calificat“, a spus Hizo.


Razvan Lucescu nu poate beneficia la Târgu Jiu de serviciile lui Marius Constantin si Nicole Grigore, suspendati, iar Buga s-a accidentat in meciul cu Steaua. In schimb, revine Pancu, unul dintre jucatorii care poate sa faca diferenta in orice clipa. Gorjenii spera sa profite de frustrarea giulestenilor ca au ratat chiar in fata Stelei cea mai mare performanta din istoria clubului.


„Este un meci greu, in care se poate intâmpla orice. Rapid sufera in prezent, fiindca a iesit din cupe intr-un moment in care nu si-ar fi dorit nimeni. Putem sa profitam de dezamagirea lor, au câteva probleme de lot, M. Constantin si Grigore, suspendati, Buga am vazut ca s-a accidentat. Sunt piese importante in angrenajul lor, care si-au pus amprenta in jocul cu Steaua. Sa nu uitam ca Rapid il are in lot pe Pancu, un jucator exceptional din toate punctele de vedere, Perja, Nae Constantin, Vali Negru si nu se pune problema daca lipsesc trei jucatori“, a opinat „Dulaul“. Problemele de lot nu lipsesc nici din tabara gazdelor, Hizo neputându-i folosi pe Balaet, Vintilescu si A. Popescu, accidentati, iar Sava nu poate rezista un meci intreg.


„Sava este o solutie in timpul jocului, sper sa-l putem utiliza, iar Balaet, Vintilescu, A. Popescu nu sunt apti. Perisic sufera de lombosciatica si vom decide la ora jocului daca il vom folosi“, a parcurs Hizo buletinul medical al echipei.

Exit mobile version