Acasă Sport „Nu stiu cine va termina dupa noi“

„Nu stiu cine va termina dupa noi“

Portarul Universitatii nu-si face probleme in privinta rezultatului final de astazi, afirmând ca Stiinta va invinge fara probleme pe Juventus, in plus, nu concepe ideea ca echipa sa ar putea pierde pozitia de lider. „Jose“ este convins ca, in viitorul apropiat, gruparea alb-albastra va cumula destule puncte cât sa-si permita sa savureze promovarea inaintea ultimei runde, pentru ca valoarea este cea care va decide acest lucru. Singura nedumerire a lui Bornescu este legata de cine va ocupa locul doi in clasament, pentru ca lupta pentru acea pozitie este departe de a se fi incheiat.


„Nu as vrea sa vorbesc prea mult de partida cu Juventus Bucuresti. Vom invinge clar, pentru ca suntem bine pregatiti si avem valoare. Nu-mi fac probleme nici pentru primul loc, pentru ca vom reusi sa ne marim avantajul in fata contracandidatelor in cel mai scurt timp. Singura mea dilema este legata de locul doi, pentru ca acolo lupta nu s-a incheiat. Cred ca Otopeniul va invinge intr-un final, pentru ca este o echipa foarte buna, care joaca un fotbal de calitate. In plus, si programul o avantajeaza“, a spus Bornescu.

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version