Acasă Sport Lung doreste sa deraieze Rapidul

Lung doreste sa deraieze Rapidul

Rapid II – Minerul Motru


• Stadion „Electromagnetica“, astazi, ora 11.00


• Formatii probabile:


Rapid II: Dolha – M. Calin, Dumitrescu, Zeciu, Rusu – Negrut, Nicorec, Petrea, Moraru – Ene, Petrescu. Antrenor: V. Ene.


Minerul: Andreescu – R. Radoi, Balan, Naicu – Bertea, B. Popescu, Stana, Nicoloff – Apostol – Volocaru, Patrascu. Antrenor: S. Lung.


• Vor arbitra: M. Draganescu – E. Crângasu, P. Geambazu.


Fara victorie in primele trei etape, antrenorul Silviu Lung spera sa priveasca din „inaltul“ tribunei din strada Veseliei la primul succes al elevilor sai in retur. Dubla gorjeano-rapidista din aceasta saptamâna incepe astazi, cu meciul „satelitilor“, in care „minerii“, judecând prin prisma clasamentului, sunt favoriti, si se incheie mâine, când „eurorapidistii“ lui Lucescu vin la Târgu Jiu sa se reabiliteze in fata fanilor dupa insuccesul din UEFA.


Antrenorul oltenilor, Silviu Lung, este suspendat si nu poate sta pe banca tehnica, la fel ca Nedelea, Patru si Trifu, lasati la Motru din diverse motive. Revin Andreescu, Naicu si Volocaru in unsprezecele de start, care se anunta unul mai mult defensiv decât ofensiv, desi Lung sustine ca merge in Capitala pentru trei puncte.


„Mergem sa ne impunem jocul si sa câstigam. Oriunde iesim, jucam numai pe viata si pe moarte. Daca putem sa luam trei puncte, va fi foarte bine. O victorie aici si una cu Astra miercuri ne ridica mult in clasament si ne-ar reda si increderea. Am lucrat mai mult tactic, si-au revenit si jucatorii accidentati, o data si o data trebuie sa scapam de egaluri, sa obtinem si noi primul succes“, si-a propus Lung.

Exit mobile version