Acasă Sport Avem o singura varianta

Avem o singura varianta

Antrenorul Universitatii exclude posibilitatea unui rezultat nefast in fata penultimei clasate, elevii sai fiind pregatiti din toate punctele de vedere, iar diferenta de valoare trebuie materializata.


Traind un episod nefericit pe terenul „lanternei rosii“, remiza cu FC Sibiu nefiind inca uitata, antrenorul Universitatii nu doreste sa repete „performanta“ din turul acestui campionat, motiv pentru care nu si-a menajat deloc elevii in aceasta saptamâna. Ovidiu Stinga a afirmat ca pentru echipa sa nu exista decât o varianta in disputa de astazi, de la Bucuresti, si anume obtinerea celor trei puncte. „Olandezul“ s-a bazat pe faptul ca Juventus nu este o grupare cu personalitate, rivala fiind protagonista a doar trei victorii, este bulversata dupa schimbarea antrenorului, iar valoarea nu este un cuvânt care o caracterizeaza.


„Nu as vrea sa fiu rautacios, dar Universitatea nu va pierde nici macar un punct cu Juventus, pentru ca nu are voie. Baietii sunt pregatiti si trebuie sa-si demonstreze valoarea. Mai sunt destule puncte de acumulat pâna sa putem spune gata, deci nu concep decât victoria. Juventus nu este o echipa redutabila, dovada fiind locul pe care se afla, se confrunta cu destule probleme la nivelul conducerii tehnice, iar valoarea nu este un cuvânt care sa o caracterizeze“, a spus Stinga. „Nu mi se pare un lucru imbucurator ce se intâmpla la rivali, presedintele este presedinte, cum sa se autonumeasca antrenor?“, a completat tehnicianul craiovean.


Stinga vrea Vâlcea in „A“


Antrenorul Stiintei a dorit sa puncteze faptul ca promovarea este departe, afirmând ca mai sunt destule etape de jucat si orice este posibil. Oricum, Ovidiu Stinga si-a permis sa preconizeze clasamentul final, acordânu-si totodata votul celor de la CSM Vâlcea in privinta barajului.


„Sunt destule etape de jucat si, atâta timp cât mai sunt sanse matematice, orice se poate intâmpla. Daca mai erau doar patru etape si aveam avansul acesta, puteam sarbatori de pe acum. Oricum, Universitatea va termina pe prima pozitie. Mi-as dori Vâlcea pe locul doi, pentru ca sunt olteni si au un oras frumos, iar promovarea lor ar fi ca o «floare» frumoasa dintr-un «buchet»“, a spus Stinga.


„Astra a facut o gluma proasta“


Antrenorul Stiintei nu a putut sa treaca peste evenimentul din runda precedenta, contestatia facuta de reprezentantii Astrei, tinând cont de rezultatul final, scârbindu-l pe Ovidiu Stinga. Cu toate acestea, „olandezul“ nu a dorit sa se lanseze in afirmatii, pentru ca „nu-mi sta in caracter“. De altfel, Stinga nu vrea sa stie nici cauza acelei defectiuni, insa este convins ca Universitatea nu va pierde la „masa verde“, pentru ca „nu este logic“.


„Ce a facut Astra dupa meci nu este fair-play, doar a pierdut categoric. Nu vreau sa comentez asupra hotarârii luate de ploiesteni, care, in situatia delicata in care se afla, incearca sa se lege de orice amanunt. Oricum, prin contestatia depusa dupa meci nu au demonstrat decât ca sunt o echipa mica. Nu este normal sa pierdem acel meci, pentru ca am muncit mult si am câstigat doar pe teren. Legat de vinovati, nu stiu daca a fost mâna cuiva, iar fara dovezi nu faci nimic, dar refuz sa cred ca uraste cineva atât de mult aceasta echipa incât sa apeleze la astfel de mijloace. Dureros este ca atmosfera nu va mai fi la fel atunci când nu vom mai juca in nocturna, iar din toate acestea doar suporterii au de pierdut“, a conchis Stinga.

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version