22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAntrenorii, sfatuiti de ANS sa mai studieze

Antrenorii, sfatuiti de ANS sa mai studieze

CS Pandurii Târgu Jiu si-a prezentat bilantul de activitate pe anul 2005, fiind invitat din partea ANS consilierul Daniel Nicu (foto). Structura sportiva din Gorj, care are in componenta patru sectii, atletism, box, lupte libere si radioamatorism, a indeplinit obiectivul impus de ANS in anul 2005 in proportie de 141%, obtinând 68 de medalii, fata de 48 câte erau stipulate in contractul cu Agentia. Singura sectie care nu si-a indeplinit baremul de medalii a fost cea de lupte libere, dar celelalte trei au suplinit cu brio insuccesele colegilor.


„Pot aprecia activitatea clubului CS Pandurii pe 2005 ca pozitiva. Este un club mic totusi, cu numai patru sectii, dar munca antrenorilor si a conducerii ne demonstreaza ca nu investim prost in acest club sportiv. Le-am propus directorilor ca in 2007 sa mai infiinteze sectii care sa dezvolte sportul in Târgu Jiu“, a opinat consilierul Daniel Nicu.


Acesta le recomanda antrenorilor sa studieze mai mult si sa faca o selectie mai atenta a sportivilor. „Le-as recomanda o selectie mai atenta, o documentare si o pregatire a antrenorilor mai mare, sa se aplece si spre partea teoretica, nu numai catre partea practica“, a spus Nicu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS