Acasă Sport Deconectati la pauza

Deconectati la pauza

Cele cinci reusite din prima repriza cu Astra au fost o surpriza si pentru olteni, alb-albastrii nereusind sa se mai concentreze asupra jocului in partea secunda.


Golul lui Madalin Ciuca, din primele minute de joc, le-a dat „aripi“ elevilor lui Ovidiu Stinga, care au profitat din plin de timiditatea adversarei, ploiestenii fiind marcati si de impactul cu publicul de pe „Ion Oblemenco“, in momentul in care au iesit pe teren. Nici nu s-au dezmeticit bine dupa soc si „astralii“ au ingenuncheat iar si iar, Saceanu, Baird, Dananae si Bornescu fiind „calaii“ oaspetilor, cosmarul terminându-se abia dupa ultimul fluier al primei reprize.


Rezultatul inregistrat la pauza si-a pus insa amprenta si pe fotbalistii craioveni, care s-au speriat de propriile realizari si au inceput sa-si priveasca de sus rivalii, fapt soldat cu primirea a doua goluri. In plus, alb-albastrii nu au mai reusit sa combine si sa puna in pericol poarta lui Daniel Zdrinca, spre nemultumirea lui Ovidiu Stinga, suparat la finalul meciului pentru ca elevii sai s-au deconectat.


De altfel, Universitatea si-a obisnuit suporterii cu evolutiile oscilante inca din prima etapa a Diviziei B, juvetii nereusind sa aiba aceeasi prestatie pe tot parcursul meciului.


Lung junior a debutat cu stângul


Relaxarea juvetilor si schimbarile efectuate de „olandez“ au fost factorii care au dat peste cap calculele celor din tribune, publicul mizând pe o diferenta si mai mare de scor. Decizia normala a lui Stinga de a trimite in teren doi juniori pentru a capata incredere nu a fost insa de bun augur pentru Silviu Lung jr. si Octavian Traistaru, aflati la primul meci oficial in tricoul Universitatii. Inlocuitorul lui Mircea Bornescu nu a reusit sa se ridice la nivelul asteptarilor si asta pentru ca duce lipsa de experienta, portarul de 17 ani, prin gafa impardonabila din minutul 62, demonstrând perfect acest lucru.


Nici debutul lui Traistaru nu a fost prea fericit, fostul jucator al lui FC Bihor Oradea nereusind sa rupa gura „târgului“, acesta ramânând in anonimat din cauza ca nu a riscat deloc in faza ofensiva, iar in cea defensiva a fost depasit in câteva situatii.


Baird a spart gheata


Spre deosebire de meciul de la Caracal, Michael Baird a fost foarte activ in partida cu Astra, acesta reusind sa inscrie o data, sa obtina penaltiul transformat de Mircea Bornescu si sa rateze o ocazie mare de gol. In plus, atacantul australian s-a implicat foarte mult in joc, a „coborât“ pentru a-si lua singur baloanele si a colaborat bine cu mijlocasii. Inlocuirea sa cu Ionel Gane s-a resimtit din plin, veteranul „Jerry“ si Mihai Dina având o prestatie neconvingatoare.

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version