10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportExercitiu de supravietuire

Exercitiu de supravietuire

Pandurii – FCM Bacau


• Stadion „Municipal“, astazi, ora 15.30 (Telesport)


• Formatii probabile:


Pandurii: Pustinjakovic – Bogoi, Perisic, Scarlatache – Popete, Keca, Vranjkovic, Stefan, Trofin – Armel, Vintilescu. Antrenor: Viorel Hizo.


FCM Bacau: Manea – Codreanu, David, Geaman, Ganea – Doltea, Bojescu, Trofin, Gheorghiu – Tanasa, Matei. Antrenor: Cristi Popovici.


• Vor arbitra: A. Tudor – M. Savaniu, Ed. Dumitrescu.


Pandurii Târgu Jiu este obligata sa câstige cu FCM Bacau pentru ca Divizia A sa nu reprezinte doar o halta de un sezon in istoria de 44 de ani a clubului.


O singura victorie pe „Municipal“, nici un punct, nici un gol marcat in retur sunt recorduri negative ale oltenilor care trebuie date uitarii si inlocuite cu o raza de speranta, trei puncte pentru supravietuire. Elevii lui Hizo au nevoie de un gol mai mult decât adversarul din Bacau, pentru a sterge cu buretele toate ratarile inceputului de retur. Un meci egal cu moldovenii lui Sechelariu ar fi pentru „panduri“ echivalentul revenirii in esalonul secund.


„Pentru mine, un meci egal este echivalentul unei infrângeri. Trebuie sa inscriem pentru a alunga ghinioanele, echipa trebuie sa aiba linistea necesara“, a declarat Hizo. Tehnicianul gorjenilor mizeaza pe un sistem de joc 3-5-2 care sa-i dea siguranta in defensiva si, in acelasi timp, sa poata crea presiune in careul advers.


In tur, gruparea lui Cristi Popovici a câstigat norocos cu 1-0, oltenii irosind si o lovitura de la 11 metri prin Verdes, fotbalist aflat acum in tabara adversa. Infrângerea de la Bacau a reprezentat debarcarea de la Pandurii a antrenorului Emil Sandoi si istoria se poate repeta acum cu Viorel Hizo.


„Dulaul“ si implicit Pandurii nu si-au trecut in cont nici o victorie in fata echipelor din Moldova in acest sezon, dar FCM Bacau poate reprezenta exceptia de la regula. Cine va parasi „Municipalul“ cu fruntea sus la finalul jocului va avea curajul sa spere la inca un sezon in Divizia A, iar cei care vor iesi de pe teren cu ochii in pamânt se vor trezi din vara mai devreme, pentru a-si exersa talentul fotbalistic la matineu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS