21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Greu fara Juninho

Lyon – AC Milan 0-0


• Stadion „Gerland“, spectatori: 39.313.


Lyon: Coupet – Clerc, Cris, Cacapa, Abidal – Tiago, Diarra, Pedretti (’69, Clement) – Carew (’62, Fred), Wiltord, Malouda. Antrenor: Gerard Houllier.


Milan: Dida – Costacurta (’61, Maldini), Kaladze, Nesta, Serginho – Gattuso, Pirlo (’85, Vogel), Seedorf – Kaka – Sevcenko, Gilardino (’61, F. Inzaghi). Antrenor: Carlo Ancelotti.


• Cartonase galbene: Tiago / Costacurta.


• A arbitrat: Conrad Plautz (Austria).


Lipsa mijlocasului brazilian a contat, lyonezii batându-si joc de niste situatii pe care acesta le-ar fi transformat in gol.


Doar in doua din cele 45 de meciuri jucate de Olympique Lyon in acest sezon francezii nu reusisera sa marcheze. Miercuri seara, pe „Gerland“, acestia au inregistrat si prima remiza alba din Liga Campionilor. Fara aportul lui Juninho, lyonezilor le-a fost mult mai greu sa construiasca si in primul sfert de ora oaspetii au trecut de trei ori pe lânga deschiderea scorului. Sevcenko, in doua rânduri, si Kaka au avut sanse mari de gol, dar Coupet s-a opus miraculos.


Echipa lui Houllier a echilibrat apoi jocul si doar parada lui Dida a impiedicat ca lovitura libera executata de Pedretti sa nu se transforme in gol. Chiar inainte de pauza s-a consemnat al treilea episod al serialului Coupet – Sevcenko, cu acelasi deznodamânt.


Partea secunda a apartinut gazdelor. A lipsit insa acea sclipire pe care o avea Juninho, colegii sai irosind câteva ocazii pe care brazilianul le-ar fi fructificat. Cel mai activ jucator de la Lyon a fost Tiago, portughezul aflându-se la originea majoritatii fazelor ofensive. Milanezii au iesit cu greu din propria jumatate de teren, dar forcing-ul francezilor nu a dat roade. Mai intâi, sutul lui Tiago a fost respins din fata portii de Serginho, pentru ca apoi Malouda, Wiltord, Fred si acelasi Tiago sa-si incerce norocul din pozitii ideale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS