6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportA fi sau a nu fi in Divizia A

A fi sau a nu fi in Divizia A

Ghinionist, Robert Balaet va suferi din tribuna la incercarea coechipierilor de a obtine prima victorie in acest retur de campionat. Balaet a suferit o entorsa de glezna la antrenamentul de ieri si a devenit indisponibil pentru meciul de mâine, lasându-i locul intre buturi sârbului Pustinjakovic. Daca Buta s-a recuperat dupa contractura suferita duminica, Dragomir este tot incert. Deocamdata, Popete ramâne unica solutie pentru flancul drept al „pandurilor“, in conditiile in care nici Sava nu este apt de joc. Tehnicianul Viorel Hizo nu dezarmeaza si este convins ca echipa sa va sparge gheata si va marca pentru prima victorie oficiala a anului.


„Cu siguranta n-o sa fie 0-0, sper sa spargem gheata in acest retur si sa câstigam. S-au adunat prea multe probleme care nu pot fi rezolvate decât printr-o victorie in acest moment. Este un joc dificil, de sase puncte, un meci care va decide una dintre echipele care va retrograda. Cine va câstiga are 60 % sanse sa se salveze de la retrogradare, iar cine va pierde va lua drumul diviziei B. Sper sa fie Bacaul acea echipa, sper ca avem capacitatea sa ne concentram pentru un meci de asemenea importanta si sa trecem peste toate neajunsurile din jurul echipei“, a declarat Hizo.


Arbitrii, contestati de „Dulau“


Delegarea de catre CCA a centralului Alexandru Tudor la Târgu Jiu imediat dupa ce a favorizat pe FC Vaslui la Cluj a trezit suspiciuni in tabara „pandurilor“. CCA nu a luat nici o masura in privinta arbitrilor care au gresit in favoarea echipei lui Porumboiu, Tudor si asistentul Nica, desi s-a demonstrat vinovatia lor. Nici asistentul Savaniu nu prezinta incredere, acesta anulând un gol „pandurilor“ la Petrosani, la scorul de 0-0.


„Ne arbitreaza o brigada care nu era recomandata la acest joc. Tudor cred ca nu este in forma cea mai buna, iar etapa trecuta a arbitrat un alt meci al unei echipe care se lupta pentru evitarea retrogradarii. Computerul a gresit trimitându-l si pe Savaniu, care ne-a anulat eronat un gol la Jiul. Toate aceste delegari pot crea tensiune in tribune, o tensiune pe care Tudor nu are capacitatea sa o treaca“, este convins Hizo.


Vancea s-a suparat pe David


Tensiunea in jurul acestui meci este foarte mare, nervii antrenorilor si jucatorilor fiind intinsi la maximum. Un mic conflict intre secundul Vali David si Vancea (foto) la finalul antrenamentului de ieri a fost trecut cu vederea de Hizo, care a lamurit problema in vestiar. „Nu poate sa existe un conflict intre un jucator si un antrenor. Vancea nu a executat cum trebuie o serie de exercitii cu secundul David si era normal sa-i atraga atentia. I-am spus lui Vancea ca, daca trimit un antrenor secund este ca si cum as fi eu pe teren. Jucatorul trebuie sa se analizeze pe el inainte sa-l analizeze pe David“, a explicat Hizo animozitatile dintre subalternii sai.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS