15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRapidistii si stelistii sunt precauti

Rapidistii si stelistii sunt precauti

Atât George Copos, cât si Cosmin Olaroiu considera ca echipele lor au sanse egale de calificare in semifinalele celei de-a doua competitii fotbalistice europene intercluburi.


Inaintea partidei dintre Rapid si Steaua, care se va disputa mâine, de la ora 20.45, pe stadionul „Giulesti – Valentin Stanescu“, in prima mansa a sferturilor de finala ale Cupei UEFA, oficialii celor doua formatii sunt precauti in declaratii. Totusi, atât tehnicianul echipei Steaua, Cosmin Olaroiu, cât si patronul clubului giulestean, George Copos, si-au exprimat increderea ca formatiile lor vor reusi sa acceada in semifinalele celei de-a doua competitii fotbalistice europene intercluburi.


Olaroiu: „Jocul va fi decis pe teren“


Cosmin Olaroiu spera ca Steaua sa reuseasca sa mai scrie o pagina de istorie prin calificarea in semifinalele Cupei UEFA. „Faptul ca ti se ofera sansa de a juca o semifinala de cupa europeana dupa nu stiu câti ani – parca a fost tot Steaua, in ’88-’89 – este un lucru extraordinar, istoric. Steaua a scris istorie de-a lungul timpului si este bine ca si aceasta echipa sa scrie o pagina. O echipa poate scrie istorie pentru prima oara, cealalta poate scrie inca o pagina“, a spus Olaroiu.


Tehnicianul stelist nu crede ca pentru Steaua poate constitui un avantaj faptul ca la Rapid sunt zece jucatori care risca sa fie suspendati pentru meciul retur din sferturi in cazul in care vor fi avertizati in meciul de mâine. „Jocul va fi decis pe teren, totul depinde de moment. Rapid are avantajul ca nu joaca Bostina“, a opinat Olaroiu, care considera „putin straniu“ faptul ca Steaua va trebui sa efectueze antrenamentul oficial dinaintea meciului cu Rapid pe stadionul din Giulesti.


Copos: „Va fi o partida grea“


George Copos sustine ca Rapid si Steaua au sanse egale de a se califica in semifinalele Cupei UEFA.


„Nu putem spune ca este meciul mileniului. Va fi o partida grea intre noi si Steaua. Sunt ambitii mari, dar sunt sigur ca sansele sunt 50-50 la suta. Oricum, si Steaua, si Rapid sunt doua ambasadoare extraordinare ale României in Europa si in lume“, a opinat Copos.


Patronul echipei Rapid a spus ca are incredere in antrenorul Razvan Lucescu, care poate califica echipa in semifinalele Cupei UEFA. „Este suficient ce are acum Rapid pentru a trece de Steaua si sunt convins ca va trece. Eu spun ca meritam sa ne calificam. Cred foarte mult in acest copil de 37 de ani“, a spus Copos.


Stark va arbitra partida Rapid – Steaua


Meciul dintre Rapid si Steaua, din prima mansa a sferturilor Cupei UEFA, va fi arbitrat de o brigada din Germania, avându-l la centru pe Wolfgang Stark. Acesta va fi ajutat la cele doua linii de Markus Scheibel si de Jan-Hendrick Salver. Arbitrul de rezerva este Gunter Perl, iar ca observator a fost delegat englezul Peter Jones. Wolfgang Stark si Markus Scheibel au facut parte din brigada care a arbitrat jocul Villarreal-Steaua, scor 2-0, din optimile Cupei UEFA, disputat pe 20 martie 2005.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS