11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCu Bacaul vom sparge gheata

Cu Bacaul vom sparge gheata

Daca stelistii au marcat primul gol acasa dupa patru partide oficiale, Marin Condescu spera ca gorjenii sa nu repete „isprava“ echipei campioane si sa inscrie in meciul de la sfârsitul acestei saptamâni.


Steaua Bucuresti l-a inspirat pe boss-ul gorjenilor, Marin Condescu, care este convins ca Pandurii va reusi sa marcheze cu FCM Bacau, din a patra incercare, mai repede decât a facut-o Steaua cu Poli Timisoara, la a cincea disputa oficiala de pe teren propriu.


Elevii lui Olaroiu nu au gasit plasa portilor adverse cu Herenveen (0-1), Betis (0-0), FC Arges (0-0) si FC National (0-0), in timp ce „pandurii“ lui Hizo nu au marcat cu Farul (0-1), Dinamo (0-2) si Poli Iasi (0-1).


„Steaua cu superatacanti n-a dat nici un gol pâna duminica, in meciul cu Poli Timisoara. Cu Bacaul vom sparge gheata si jumatate din echipa va marca“, anticipeaza Condescu afluenta de goluri in poarta moldovenilor. Acesta sustine ca echipa este garantia succesului cu bacauanii lui Sechelariu si nu un jucator anume.


Si Hizo pare multumit de nivelul de joc al formatiei sale, care se exprima peste valoarea jucatorilor, luati individual. La Iasi, Pandurii a aliniat cea mai neexperimentata echipa din primul esalon, cu sapte jucatori de divizia B in formula de start. Nici macar contracandidata la retrogradare, FCM Bacau, nu-i poate concura pe gorjeni la acest capitol, jucatorii tineri ai lui Cristi Popovici având un rodaj de un an si jumatate pe scena primei divizii.


Doctorul sufera de „Hizofrenie“


Valerian Dârnu ramâne medicul formatiei Pandurii Târgu Jiu pâna la sfârsitul campionatului, iar in pauza competitionala presedintele Marin Condescu ii va rezolva doleanta antrenorului Viorel Hizo, un doctor in slujba echipei.


Dârnu nu s-a prezentat nici ieri la antrenamentul fotbalistilor care nu au evoluat la Iasi, Condescu motivându-i absenta.


„Doctorul este liber astazi. Dârnu sufera de «Hizofrenie», iar din vara vom angaja alt medic la echipa“, a spus Condescu.


Hizo, blocat la borna 599


Antrenorul „pandurilor“, Viorel Hizo, a adunat in 16 sezoane 442 de jocuri pe bancile tehnice ale divizionarelor A, reusind sa acumuleze 599 de puncte. Ultimul punct obtinut de „Dulau“ cu Pandurii Târgu Jiu a fost cel cu Otelul Galati, 2-2 pe „Municipal“, in ultima etapa a turului.


Hizo are ambitia sa depaseasca borna celor 600 de puncte chiar cu prilejul urmatorului joc cu FCM Bacau, de sâmbata. „Sper sa nu ma opresc sâmbata la 600, ci sa depasesc aceasta bariera pe care incerc sa o sar de trei etape“, a afirmat Hizo.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII