Acasă Sport „Nu meritam mai mult de un punct“

„Nu meritam mai mult de un punct“

FC Sibiu – Minerul Motru 0-0


• Stadion „Municipal“, spectatori 1.500.


FC Sibiu: Pascal – C. Stoica, L. Cotora (’46, Dâlbea), Cosma, Buican – A. Popa, Pistol, Negut (’52, Patru), Miron (’72, Belciug) – Coconete, T. Mihail. Antrenor: Adrian Vasâi.


Minerul: Andreescu – R. Radoi, Balan, Naicu – Bertea, B. Popescu, Nedelea, Nicoloff – Soo (’71, Stana) – Buca (’68, Oprea), Patrascu (’80, Istinie). Antrenor: Silviu Lung.


• Au arbitrat: C. Nicoara – D. Ilies, S. Slabu.


Minerul Motru a scos doar un egal la Sibiu, inregistrând a opta remiza in acest sezon. „Minerii“ au contat in jumatatea adversa de teren doar in prima repriza, partea a doua a jocului fiind adjudecata de gazde, pe fondul caderii fizice a oaspetilor. „Am controlat meciul 60 de minute, dar ultimele 25 de minute am picat fizic si ne-au dominat, insa am scapat fara sa primim gol, desi sibienii au avut doua ocazii bune. Din pacate, Naicu a primit al patrulea cartonas galben si va fi suspendat pentru meciul cu CSM Vâlcea“, a declarat Silviu Lung (foto).


Tehnicianul motrenilor invoca neacordarea unui penalti in urma unui hent in careu comis de Lucian Cotora, centralul Nicoara dictând lovitura libera de la marginea suprafetei de pedeapsa. „Am avut un penalti clar pentru hent, dar arbitrul a scos lovitura pe linia de la 16 metri. In a doua repriza, Stana a sutat in bara, din lovitura libera. Nu meritam mai mult de un egal, mai ales ca am picat fizic in ultima parte“, a mai spus antrenorul oltenilor.


Oficialii gorjeni au fost uimiti de determinarea cu care au evoluat gazdele, care sperau in salvarea de la retrogradare daca si-ar fi trecut in cont trei puncte. „M-a uimit reactia gazdelor la sfârsitul meciului, care s-au prabusit la pamânt. Parca pierdusera calificarea intr-o cupa europeana. Ei se gândeau ca daca bat pe Minerul Motru au sanse de salvare. N-au jucat rau cei de la Sibiu“, a apreciat Lung.


Pierderea lui Naicu umbreste putin adjudecarea punctului de la Sibiu, dar pofta de joc demonstrata de atacantii Buca si Patrascu este imbucuratoare in perspectiva jocului cu CSM Râmnicu Vâlcea. „Patrascu a avut realizari bune, am fost multumit de jocul lui. Il astept sa confirme si acasa, pe spatii mai mici. Nici Buca nu s-a miscat rau“, a incheiat antrenorul gorjenilor.

Exit mobile version