Acasă Sport Condescu crede in „panduri“

Condescu crede in „panduri“

Presedintele „pandurilor“ nu renunta la serviciile antrenorului Viorel Hizo si nici la lupta pentru salvarea de la retrogradare.


Om credincios, tehnicianului Viorel Hizo nu i-au folosit prea mult vizitele la biserica inaintea jocurilor din retur, incheiate toate in defavoarea „pandurilor“. Gândul renuntarii la banca tehnica a gruparii gorjene a incoltit imediat dupa jocul de la Iasi, insa presedintele Marin Condescu are in continuare incredere in „Dulau“. Condescu s-a prezentat ieri in vestiarul „pandurilor“ si a discutat aproape o ora cu jucatorii si staff-ul tehnic. „Am fost sa le multumesc ca s-au intors sanatosi“, a spus presedintele dupa parasirea vestiarului, insa prezenta sa acolo dovedeste o sustinere a conducerii fata de echipa, obligatorie in astfel de momente.


Condescu considera ca meciul cu Bacaul va insemna un nou inceput pentru Pandurii, la fel cum a fost si in tur jocul cu Bistrita, de pe „Municipal“, singurul succes al oltenilor pe teren propriu in Divizia A. „Fiecare echipa trece prin momente de genul acesta. Daca in tur, campionatul a inceput pentru noi in etapa a 7-a, acum incepe in etapa a 4-a. Erau importante punctele pierdute, dar nu trebuie sa disperam. Nu renuntam, am pierdut o batalie nu si razboiul. Decât sa pierzi in ultimele trei etape, mai bine pierzi acum“, a opinat Condescu.


Schimbarea antrenorului nu este luata in calcul de Condescu, dovada ca Viorel Hizo a fost pe teren la antrenamentul de ieri. „Pe Viorel Hizo l-am confirmat in functie atunci când a venit la Pandurii“, a spus Condescu.


„Trebuie sa strângem rândurile“


Tehnicianul Viorel Hizo nu le-a reprosat nimic elevilor sai dupa meciul de la Iasi: „Nu i-am vazut niciodata asa de motivati cum au fost la Iasi“.


Macinat de deznodamântul jocului din capitala Moldovei, Hizo a incercat sa gaseasca o explicatie a esecului. „Am avut sapte jucatori de Divizia B in primul unsprezece. Acestia inca nu au experienta primului esalon, care se capata in timp. Au aratat multa determinare, au muncit, dar ne-a lipsit acea sclipire de moment. Ce pot sa-i reprosez eu lui Vintilescu, de exemplu, care mi-a facut recuperari, s-a batut cu fundasii adversi, a obtinut un penalti?“, a spus Hizo.


Hazardul are si el rolul lui in stabilirea rezultatului final de la Iasi. „Vancea a incercat sa joace bine acea minge, dar executia l-a tradat. Numai el are ghinionul acesta. Putea sa sara balonul in aut, dar a sarit la Miclea“, a rememorat Hizo faza din care iesenii au marcat golul victoriei.


Meciul cu FCM Bacau are o importanta capitala pentru Hizo si echipa sa. „Este jocul care ne va arata daca Pandurii va mai juca sau nu in A“, a sustinut Hizo, care a facut apel la fanii „pandurilor“, pe care ii asteapta in tribune sa-si sustina favoritii.


Renuntarea la postul de antrenor a fost doar un gând trecator, Hizo aducând argumente in favoarea ramânerii sale la comanda „pandurilor“. „Ca joc ne-am ridicat la nivelul echipelor Farul, Dinamo si Iasi. Când o clasa ramâne corigenta, atunci schimbi profesorul, dar când unul sau doi elevi sunt corigenti, atunci nu mai este profesorul de vina“, a afirmat Hizo.

Exit mobile version